IObit Uninstaller: Professzionális programeltávolító App Windows rendszerre

Egy Windows rendszerekre tervezett igen hatékony, áttekinthető programeltávolító alkalmazás az IObit Uninstaller amivel maradéktalanul, egyszerűen tudod eltávolítani azokat a szoftvereket amiket már nem használsz. Rendszerezetten tudja kilistázni a telepített programjaidat, a Windows Frissítések eltávolításához megfelelő eszközöket biztosít.

A szoftver nem csak hogy ingyenes, illetve telepítést nem igénylő változatban is beszerezhető, felhozható mellette egy igen előnyös tulajdonság, nagyon egyszerű a használata, igen alapos. A telepített programjaid maradéktalan, akár rendszerezett kilistázására is képes. Az IObit Uninstaller egy igen népszerű megoldás az említett feladathoz.

Előnyök…

A szoftver egy másik igen hasznosnak számító pozitívuma, hogy a géphez tartozó Windows Frissítéseket is el tudod vele távolítani, így ha egy olyan változat lett installálva ami problémákat okozott azt vele is uninstallálni lehet. A használata során a szoftver arra törekedik, hogy az eltávolítandó alkalmazáshoz tartozó fájlokat maradéktalanul el tudja távolítani, így az évek folyamán nem maradnak vissza olyan fájlmaradványok amik nem csak hogy a helyet foglalják, hanem teljesítménybéli problémákat is okozhat. Böngésző, illetve Windows Appokhoz is felhasználható. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező szoftver aktuális változatát innen szerezheted be.

IObit Uninstaller: Programok eltávolításához


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
IObit Uninstaller: Professzionális programeltávolító App Windows rendszerre
Szerző
Leírás
Programok eltávolítása? Akkor IObit Uninstaller...

Kapcsolódó szoftverek