Alkalmazások uninstallálása a WinZip System Utilities Suite Karbantartóval

Egy merevlemezen eltárolt feladat előzmények törléséhez profi szoftver ami diagnosztikai munkafolyamatokhoz is hatékony. A szoftver a böngészési előzmények felkutatásához, illetve privát tartalmak megsemmisítéséhez is eredményes, amivel akár töredezettség mentesíthető a Registry. A WinZip System Utilities Suite hasztalan alkalmazások uninstallálásához is megfelelő.

Univerzális PC feladatokhoz használható amivel gyorsítani lehet a Windows rendszert. A szoftver lemezkarbantartáshoz, illetve konfiguráláshoz is futtatható. Biztonsági mentést lehet készíteni az illesztőprogramokról, kényes információkkal eltárolt fájlokat törölni, kártevő keresési feladatokhoz bővítményeket installálni.

Böngésző bővítmények uninstallálása, törlése

A szoftver akár böngésző bővítmények, illetve nem kellő programok unistallálásához is futtatható amivel, akár a hibával használt szoftvereket ki lehet javítani. Egy kereső funkciót is tartalmaz ami a több alkalmazást futtató Windows tulajdonosok számára lehet praktikus. A WinZip System Utilities Suite uninstaller kiegészítője akár merevlemez hely felszabadításhoz is használható. Az elavult program törlése a szoftver felületén elérhető uninstall menüponttal, illetve jobb egérgomb, helyi menüből is futtatható. Kártékony, kéretlenül települt böngésző eszköztárak eltávolításához is hatékony, akár gyorsabban tudjuk a kedvenc tartalmainkat megtekinteni.

A kéretlen böngésző eszköztárak, alkalmazások törléséhez is nagyszerű lemezkarbantartó a WinZip System Utilities Suite innen szerezhető be.

WinZip System Utilities Suite – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Alkalmazások uninstallálása a WinZip System Utilities Suite Karbantartóval
Szerző
Leírás
Az ütemezhető lemezkarbantartási munkafolyamatokhoz elérhető WinZip System Utilities Suite kéretlen böngésző eszköztárak, illetve alkalmazások eltávolításához is kiváló.

Kapcsolódó szoftverek