Ashampoo ClipFinder HD 2.46: Facebook videó támogatással…

Az igen népszerű ingyenesen is használható videó letöltő és kereső alkalmazás ( Ashampoo ClipFinder HD 2.46 ) egy hasznos szolgáltatással is rendelkezik, mégpedig azzal, hogy a Facebookon is tudj videókat keresni.

Ha böngésző használata nélkül szeretnél videókhoz hozzáférni, az ott található tartalmakat megtekinteni, letölteni akarod, hogy azt később bármikor és bárhol akár internetkapcsolat megléte nélkül is lejátszhasd, akkor neked a legújabb, az Ashampoo ClipFinder HD 2.46-os változatára van szükséged.

Kevés ilyen remek és széleskörű szoftver érhető el amit akár otthoni felhasználás esetén ingyenesen is lehet futtatni. Magára az alkalmazásra vagyis az Ashampoo ClipFinder HD 2.46-ra úgy is tekinthetünk mint egy univerzális multimédiás programra, mivel rengeteg különleges és hasznos funkciót egyesít egyetlen felületen.

Könnyedén kereshetsz videókat a segítségével, itt csak az előadó, vagy műfaj megadása szükséges. A kedvenceket lejátszólistákba lehet rendezni, így később a lehető legkevesebb erőfeszítéssel tudod azokat újra megtekinteni.

Ha olyan videót találtál, amit le is szeretnél tölteni, az sem akadály természetesen abban is támogat. A tartalmak közvetlen lejátszását már nem is kell említeni, hisz tudja.

A kezelőfelület és a használhatóság a lehető legoptimálisabban lett megtervezve, sőt hogy még könnyebb dolga legyen a kipróbálóinak még Magyar nyelvi támogatással is bír.

Az Ashampoo ClipFinder HD 2.46 keresőfunkciójára visszatérve számos népszerű videómegosztó portált támogat, legyen az a Facebook, YouTube, Vimeo, Muzu.TV, csak hogy a fontosabbakat említsük.

A beállítások panelon olyan különleges konfigurációkat hajthatsz végre, mint hogy milyen minőségben keressen tartalmakat, a felületét előre hozzáadott skinek segítségével meg lehet változtatni. A tartalmak lementésekor annak helye is a felhasználón múlik.

Az Ashampoo ClipFinder HD 2.46 minden olyan számítógép tulajdonos számára javasolt, akik rendszeresen tekintenek meg videókat, és esetenként felmerül annak az igénye, hogy adott tartalmakat offline állapotban is el szeretnének érni.

Ashampoo ClipFinder HD 2.46 Facebook video tamogatassal-33490

Ez a remek multimédiás segéd, az Ashampoo ClipFinder HD 2.46, ideális hogy Facebook videókat is meg tudj tekinteni böngésző nélkül.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ashampoo ClipFinder HD 2.46: Facebook videó támogatással...
Szerző
Leírás
Az igen népszerű ingyenesen is használható videó letöltő és kereső alkalmazás ( Ashampoo ClipFinder HD 2.46 ) egy hasznos szolgáltatással is rendelkezik, mégpedig azzal, hogy a Facebookon is tudj videókat keresni.

Kapcsolódó szoftverek