Stream Videók lejátszása az uView Player médialejátszóval

A szoftver egy profi kezelőfelülettel elérhető multimédiás program amivel a számítógépen, illetve Online elérhető tartalmakat, Stream adatfolyamokat lehet lejátszani. Az uView Player egy többplatformos multimédiás kiegészítő ami akár böngésző bővítményként is futtatható. Rádiók, illetve zenék Streamingeléséhez is hatékony amivel a tartalmakat lejátszási listaként érhetjük el.

Egy Videók megosztásához is profi multimédiás megoldás amivel egy pip technológiával elérhető ablakban tudjuk a Stream videókat megtekinteni, Online Stream rádiócsatornák is lejátszhatóak. A szoftver egy kereső funkciót is támogat amivel zenéket, rádiócsatornákat kereshetünk műfaj, illetve ország alapján, akár kedvencekhez adhatjuk. Az egy időben történő több feladatot futtató számítógép tulajdonosoknak lehet ideális amivel a Videókat egy külön megnyitott ablakban lehet lejátszani, MKV, AVI, MOV, OGV, WMV, MP4, MPEG, TS, FLV, MOV, M3U8 fájlformátumokhoz remek. A szoftverrel a legelterjedtebb Videó Streaming szolgáltatásokon Audiók, Videók lejátszásához futtathatjuk, a multimédiás tartalmak kezeléséhez szükséges funkciókhoz biztosít hozzáférést.

Stream Videók, zenék, rádiócsatornák lejátszásához is kiváló

A YouTube Twitxh, Spotify, Netflix, Crunchyroll oldalakhoz is hatékony. A szoftver böngésző kiegészítőként is elérhető.

Egy Online rádiócsatornák ország, illetve műfaj alapján keresőfunkcióval futtatható hatékony Videó, illetve zenelejátszó program amivel akár lejátszási listákhoz, illetve kedvencekhez adhatjuk a fontosabb tartalmainkat. A Streaming adatfolyamok kiváló minőségben történő lejátszásához futtatható uView Player innen érhető el.

uView Player – Videólejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Stream Videók lejátszása az uView Player médialejátszóval
Szerző
Leírás
A legnépszerűbb Videómegosztó oldalakhoz használható multimédiás tartalmak lejátszásához hatékony program az uView Player amivel a tartalmainkat rendszerezhetjük, kedvencekhez adhatjuk.

Kapcsolódó szoftverek