Videók miniatűr lejátszási listákba rendszerezése az All Video Player Videó lejátszó megoldásával

Egy Windows 11 operációs rendszeren is futtatható Videó, illetve Audió lejátszó program az All Video Player ami a legáltalánosabb funkciókat biztosítja a tartalmak eléréséhez. Videó miniatűr lejátszási listákba tudjuk a fájljainkat rendszerezni, a multimédiás tartalmak metaadatait is megtekinthetjük.

Műsoros Blu-ray adathordozók, ISO fájlformátumként elérhető multimédiás tartalmak megnyitásához is profi szoftver amivel az eredeti képminőséggel, illetve hangzással játszhatóak le. Online Stream tartalmakat is lejátszhatunk amivel konfigurálhatjuk a kezelőfelületen elérhető funkciókat, illetve a multimédiás tartalmak megjelenítési jellemzőit. A Videókat felnagyíthatjuk, illetve kicsinyíthetjük. A szoftverrel az összes népszerűbb Videó, illetve Audió kodek formátumot lejátszási listaként is le tudjuk játszani. A fájlok megnyitásához használt alapértelmezett program paramétereket is módosíthatjuk.

Videók lejátszási listákba rendszerezése

Egyszerűen nyithatóak meg a tartalmaink, a fájlokat a kezelőfelületére húzhatjuk, illetve dupla kattintással is lejátszhatóak. A számítógépet le tudjuk a Videók, Audiók lejátszása után állítani. A magas minőségű multimédiás tartalmak lejátszásához futtatható All Video Player programmal akár csoportosíthatjuk a tartalmainkat, lejátszási listaként nyithatóak meg. Módosíthatjuk a kezelőfelületére húzott multimédiás tartalmak sorrendjét is. A szoftver File, Save playlist funkciójánál tudjuk a lejátszási listát elmenteni. Lejátszási listákat is létrehozhatunk.

Egy Videóletöltő komponenssel elérhető multimédiás tartalmak lejátszásához kiváló program amivel a fájljainkat lejátszási listákba rendszerezhetjük. A Blu-ray Videók megnyitásához is futtatható All Video Player innen érhető el.

All Video Player – Videó lejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videók miniatűr lejátszási listákba rendszerezése az All Video Player Videó lejátszó megoldásával
Szerző
Leírás
Az All Video Player Videó lejátszóval sokkal kényelmesebben játszhatjuk le a multimédiás tartalmaikat amivel akár lejátszási listákat is létrehozhatunk.

Kapcsolódó szoftverek