YouTube videók letöltése is lehetséges a YAFFPlayer videólejátszó megoldásával

A multimédiás eszköz egy több platformra is beszerezhető kiegészítő amivel akár Raspberry Pi operációs rendszeren is megnyitható minden azon tartalom ami videók, illetve audió tartalmak. A videólejátszó szoftver telepítés nélkül használható, a YAFFPlayer videóletöltő funkcióval is rendlelkezik.

FFMPEG Videólejátszó a legalapvetőbb beállításokkal, illetve csekély erőforrással futtatható multimédiás kiegészítő ami minden ma elérhető videó, illetve audió kodek tartalmat támogat. Az alkalmazással a YouTube, illetve a Twitteren megosztott videók is kényelmesen letölthetőek, a YAFFPlayer videó letöltés szolgáltatásnál csak be kell tallózni a vágólapról eltárolt hivatkozást, azonnal le is tölti a multimédiás tartalmat.

Videókhoz, zenei tartalmak lejátszásához

A videók lejátszásakor több profil definícióval létrehozott effekttel lehet azt módosítani, de akár audiót is ki lehet nyerni a videóból, MP3 formátumban lehet az audió fájlt eltárolni.

A YAFFPlayer konfigurációs panelon meg lehet nyitni azt a mappát ahová a videókat letölti, illetve az alapértelmezett böngészővel a YouTube is megnyitható ahol a csak ki kell választani a videó hivatkozását majd a program felületére kell begépelni. A telepítés nélkül használható multimédiás program innen tölthető le.

YAFFPlayer – videólejátszó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
YouTube videók letöltése is lehetséges a YAFFPlayer videólejátszó megoldásával
Szerző
Leírás
Ingyenes videó, illetve zenelejátszó alkalmazás amivel YouTube, illetve Twitter videókat is letölthetünk. A YAFFPlayer telepítés nélkül használható.

Kapcsolódó szoftverek