Videó

YAFFPlayer 0.9.0.0

A YAFFPlayer egy telepítés nélkül használható videó, illetve zenelejátszó program ami az összes audió, illetve film kodek formátumot támogatja. A Free alkalmazás videók letöltéshez is használható ahol YouTube, Twitter közösségi oldalakon elérhető tartalmakhoz lehet futtatni. Linux, Windows, illetve Raspberry Pi operációs rendszereken támogatott.

A szoftver egy profi multimédiás szoftver amivel videókat, illetve zenei fájlokat lehet lejátszani, a legnagyobb felhasználói közösséggel rendező videómegosztó oldalakról lehet letölteni azokat a tartalmakat amit később internet nélkül is le akarnánk játszani. A YAFFPlayer ingyenesen próbálható ki.

A YAFFPlayer letöltése után a szoftver használatához az alkalmazás egy tömörített mappában találhatjuk, azt ki kell bontani, majd el kell indítani. A videó lejátszó szoftverről előnyös, illetve negatív jellemzőket is el lehet mondani, előnye, hogy minden ma elérhető videó, illetve zenei fájlformátumot meg tud nyitni FFMPEG kodek. Videók lejátszása, illetve a multimédiás fájlt tartalmazó hivatkozás betallózásával lehet elindítani a tartalom letöltést.

Zenelejátszó szoftver amivel videók letöltéséhez is tartalmaz eszközt a YAFFPlayer

A multimédiás tartalmak lejátszásához létrehozott YAFFPlayer megoldása több platformon is futtatható, Windows, Linux, illetve Raspberry Pi videólejátszó programként, amivel az összes eszközön használható ha megfelel a szórakozási szokásainknak. Negatívum, hogy néhány olyan funkciót nem tartalmaz ami a hasonló ismertebb multimédiás szoftverekben rendelkezésre áll, rengeteg fontos beállítás nem áll rendelkezésre.

A multimédiás alkalmazás a YAFFPlayer rendszer információkat is megjelenít a megnyitott fájlról, formátum, felbontás, mintavételezési frekvencia. Alap navigációs funkciókkal használható, a fájl lejátszás elindítása, leállítás, hang kikapcsolása, a beállítások, multimédiás tartalmak rendszer információk a megjelenítése, illetve a közösségi oldalakon elérhető tartalmak letöltésének a betallózásához.

Filmek lejátszásához használható a KMPlayer, illetve az ALLPlayer, több beállítással futtathatóak amivel egy jelentősebb formátum kompatibilitással lehet zenéket, illetve videókat lejátszani.

A YAFFPlayer egy telepítés nélkül futtatható ingyenes videókhoz, illetve audió tartalmakhoz használható multimédiás megoldás ami YouTube videó letöltő funkcióval is futtathatjuk.

YAFFPlayer

YAFFPlayer Összefoglaló:

 • multimédiás alkalmazás
 • videólejátszó
 • zenelejátszó program
 • rengeteg formátumot támogat
 • videó letöltő eszköz
 • a legfontosabb beállításokkal rendelkezik
 • multimédiás tartalmak tulajdonságainak a megjelenítése
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.geeks3d.com/yaffplayer/
YAFFPlayer letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
YAFFPlayer
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • QMPlay2 Build 24.06.162024-06-17 QMPlay2 Build 24.06.16 (0)
  A QMPlay2 egy komplett multimédiás központ, videók, illetve zenei fájlok korszerű lejátszásához. A szoftverrel könnyedén tudsz Online […]
 • QMPlay2 Portable 24.06.162024-06-17 QMPlay2 Portable 24.06.16 (0)
  A QMPlay2 Portable rengeteg ritkaságnak számító funkciót biztosít a multimédiás tartalmainkhoz, amivel filmeket, illetve zenéket […]
 • MPV-EASY Player 0.38.02024-06-09 MPV-EASY Player 0.38.0 (0)
  Az MPV-EASY Player egy igen funkció gazdag, lejátszólista funkcióval, beállítási lehetőséggel rendelkező médialejátszó szoftver, […]
 • Vov Music Player 8.62024-05-12 Vov Music Player 8.6 (0)
  A Vov Music Player egy ingyenes zene lejátszó szoftver amivel MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF fájlokat lehet lejátszanunk. A megoldás egy […]
 • Java Mod Player 3.82023-12-30 Java Mod Player 3.8 (0)
  A Java Mod Player egy dinamikus felhasználói felülettel elindítható zenelejátszó program Stream, internetes rádió, illetve […]

Szólj hozzá