Blog

Amazing Blu-ray Player: Film lejátszó ami effektező funkcióval is rendelkezik

Egy igazán remek választás azok számára akik a számítógépükön szeretnének videókat megtekinteni, azon belül szempont, hogy a szoftver Blu-ray formátum támogatással rendelkezzen. Az Amazing Blu-ray Player egyik különlegessége az effektező funkció amit hasonló videó, médiacenter esetén nem áll rendelkezésre.

Blu-ray, ezen belül AVI, MKV, ASF, WMV, MPG, MPEG, MPEG2 videó formátumokhoz teljes kompatibilitás mellett használható profi médialejátszó szoftver, amivel egy igen egyszerűen használható, dizájnos programként próbálható ki. A szoftver telepítése után a videók, vagy zenei tartalmak betallózása befejeztével filmeknél azonnal rendelkezésre áll a bevezetőben említett effektezés, ahol néhány alapvető paraméter módosítható, a géphez csatlakoztatott kijelzőhöz finomhangolható annak a jellemzői, fényerő, kontraszt, és még néhány fontosabb paramétere.

Létrehozhatsz lejátszólistákat, támogatja a több fejezetes tartalmakat, azon belüli navigálást, illetve azokat az eszközöket amik az alapvető kezeléséhez kell. Az Amazing Blu-ray Player funkcionálisan nem emelkedik ki a hasonló médiacenter szoftverek közül előnyét inkább az egyszerűbb kezelhetőségben, illetve a Blu-ray formátum ismeretben érzékelhetik a kipróbálók. Az alkalmazás ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe, ha ki szeretnéd próbálni, innen szerezhető be a legújabban megjelent verziója.

Amazing Blu-ray Player – Videó lejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Amazing Blu-ray Player: Film lejátszó ami effektező funkcióval is rendelkezik
Szerző
Leírás
Minőségi film lejátszó Blu-ray videókhoz: Amazing Blu-ray Player

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá