Portable konvertálók

Free 3GP to AVI Converter Portable 1.10

A Free 3GP to AVI Converter Portable konvertálóját abban az esetben javasolt kipróbálni ha egy olyan programmal szeretnénk feladatokat végrehajtani amit nem kell telepíteni. A dekódoló Magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik, AVI, DivX, Xvid, MPEG kodek jellemzők hozhatóak létre vele. Videó szerkesztő funkcióval.

A dekódoláson kívül a szoftvert videó szerkesztésre is fel lehet használni. A különlegessége hogy nem kell telepíteni, egy cserélhető adathordozóról is használható, a beállításait pedig el lehet tárolni a következő alkalomig. A Free 3GP to AVI Converter Portable kiváló minőségű videókat tud készíteni.

A Free 3GP to AVI Converter Portable letöltését követően, hogy használhassuk, nem kell komolyabb beállításokat elvégezni, a felhasználói felületen minden szükséges eszköz azonnal kiválasztható, majd használható. Rendszeresebb használatra inkább a telepíthető kiadást javasolt futtatni.

A konvertáló alkalmazás az ilyen feladatokhoz tartozó általánosabb szerkesztési feladatokat is képes végrehajtani, ahol a videó szín jellemzőit lehet módosítani, át lehet azt méretezni, negatív effektust hozzáadni, elforgatható, illetve tükrözhető. A videóhoz tartozó kodek jellemzőket nem csak egyszerre lehet módosítani mivel azokat a szoftver felhasználói felületén akár külön lehet konfigurálni, ezzel teljesen sajátos tulajdonságokkal biztosított videók konvertálhatóak a szerkesztésük befejezése után.

Vagyis külön a videó, illetve az audió tulajdonságok. A programról inkább hétköznapi jellemzők említhetőek, beszerezhetőek komolyabb funkció támogatással rendelkező alternatívák, mint az XMedia Recode Portable amit rengetegen használnak.

A Free 3GP to AVI Converter Portable nevű alkalmazás csak akkor töltheti be teljes mértékben a kipróbáló felhasználó számára az elvártakat ha AVI, DivX, Xvid, MPEG formátummal szeretne dolgozni, csak azokat lehet kiválasztani. A néhány perces beállítás után gyakorlati eredménnyel jár. A beállításait az előzőleg említetten el lehet menteni, így a következő videó konvertáláskor a szoftver onnan indítható el ahol abbahagytuk a használatát. A MediaCoder Portable speciálisabb eszközökkel is rendelkezik ehhez.

A Free 3GP to AVI Converter Portable egy telepítést nem igénylő konvertáló videó szerkesztő funkcióval ami profilban tudja eltárolni azt a beállítást amit kiválasztottunk az adott feladathoz. Magyar felhasználói felület, ingyenes változat.

Free 3GP to AVI Converter Portable

Free 3GP to AVI Converter Portable Összefoglaló:

 • videó konvertáló szoftver
 • nem kell telepíteni
 • profilos beállítás
 • eltárolható konfiguráció
 • videó szerkesztő
 • külön audió, illetve videó jellemzők alapján
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free 3GP to AVI Converter Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free MKV to AVI Converter 1.102022-10-31 Free MKV to AVI Converter 1.10 (0)
  A Free MKV to AVI Converter MKV Videók AVI, MPEG formátumba konvertálásához futtatható, több egyedi Kodekként lehet azokat […]
 • Free 3GP to AVI Converter 1.102020-03-16 Free 3GP to AVI Converter 1.10 (0)
  A Free 3GP to AVI Converter egy ingyenes konvertáló szoftver videókhoz ami több kodek formátumot is képes kezelni. Ilyen az AVI, […]
 • Video Shaper 5.72024-04-04 Video Shaper 5.7 (0)
  A Video Shaper egy profil, illetve manuális multimédiás tartalom kimeneti tulajdonsággal konfigurálható videó szerkesztő. A Free […]
 • Video Converter Expert 2.62023-11-24 Video Converter Expert 2.6 (0)
  A Video Converter Expert egy Videókonvertáló program amivel kötegelt feladat támogatással, illetve speciális Kodek […]
 • DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.12023-09-03 DVDVideoMedia Free Video Converter 2022.1 (0)
  A DVDVideoMedia Free Video Converter igényeknek megfelelő Videók konvertálásához kiváló szoftver, amivel a tartalmakat akár […]

Szólj hozzá