Free 3GP to AVI Converter Portable 1.10

A Free 3GP to AVI Converter Portable konvertálóját abban az esetben javasolt kipróbálni ha egy olyan programmal szeretnénk feladatokat végrehajtani amit nem kell telepíteni. A dekódoló Magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik, AVI, DivX, Xvid, MPEG kodek jellemzők hozhatóak létre vele. Videó szerkesztő funkcióval.

A dekódoláson kívül a szoftvert videó szerkesztésre is fel lehet használni. A különlegessége hogy nem kell telepíteni, egy cserélhető adathordozóról is használható, a beállításait pedig el lehet tárolni a következő alkalomig. A Free 3GP to AVI Converter Portable kiváló minőségű videókat tud készíteni.

A Free 3GP to AVI Converter Portable letöltését követően, hogy használhassuk, nem kell komolyabb beállításokat elvégezni, a felhasználói felületen minden szükséges eszköz azonnal kiválasztható, majd használható. Rendszeresebb használatra inkább a telepíthető kiadást javasolt futtatni.

A konvertáló alkalmazás az ilyen feladatokhoz tartozó általánosabb szerkesztési feladatokat is képes végrehajtani, ahol a videó szín jellemzőit lehet módosítani, át lehet azt méretezni, negatív effektust hozzáadni, elforgatható, illetve tükrözhető. A videóhoz tartozó kodek jellemzőket nem csak egyszerre lehet módosítani mivel azokat a szoftver felhasználói felületén akár külön lehet konfigurálni, ezzel teljesen sajátos tulajdonságokkal biztosított videók konvertálhatóak a szerkesztésük befejezése után.

Vagyis külön a videó, illetve az audió tulajdonságok. A programról inkább hétköznapi jellemzők említhetőek, beszerezhetőek komolyabb funkció támogatással rendelkező alternatívák, mint az XMedia Recode Portable amit rengetegen használnak.

A Free 3GP to AVI Converter Portable nevű alkalmazás csak akkor töltheti be teljes mértékben a kipróbáló felhasználó számára az elvártakat ha AVI, DivX, Xvid, MPEG formátummal szeretne dolgozni, csak azokat lehet kiválasztani. A néhány perces beállítás után gyakorlati eredménnyel jár. A beállításait az előzőleg említetten el lehet menteni, így a következő videó konvertáláskor a szoftver onnan indítható el ahol abbahagytuk a használatát. A MediaCoder Portable speciálisabb eszközökkel is rendelkezik ehhez.

A Free 3GP to AVI Converter Portable egy telepítést nem igénylő konvertáló videó szerkesztő funkcióval ami profilban tudja eltárolni azt a beállítást amit kiválasztottunk az adott feladathoz. Magyar felhasználói felület, ingyenes változat.

Free 3GP to AVI Converter Portable

Free 3GP to AVI Converter Portable Összefoglaló:

 • videó konvertáló szoftver
 • nem kell telepíteni
 • profilos beállítás
 • eltárolható konfiguráció
 • videó szerkesztő
 • külön audió, illetve videó jellemzők alapján
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free 3GP to AVI Converter Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free 3GP to AVI Converter 1.102020-03-16 Free 3GP to AVI Converter 1.10 (0)
  A Free 3GP to AVI Converter egy ingyenes konvertáló szoftver videókhoz ami több kodek formátumot is képes kezelni. Ilyen az AVI, […]
 • FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.62019-05-06 FFmpeg Batch A/V Converter 1.6.6 (0)
  Az FFmpeg Batch A/V Converter egy kötegelt feladat támogatással, egyben több korszerű eszközzel rendelkező konvertáló szoftver, […]
 • SmartFFmpeg 1.3.82017-12-31 SmartFFmpeg 1.3.8 (0)
  A SmartFFmpeg egy igen hasznos segédszoftver, amellett hogy videó, illetve audió fájlokat konvertálhatsz, néhány egyszerűbb […]
 • Hybrid 2021.04.06.12021-04-07 Hybrid 2021.04.06.1 (0)
  A Hybrid egy korszerű, modern lehetőségekkel ellátott videók, illetve audió fájlok hatékony átalakítására alkalmas szoftver. A […]
 • Freemake Video Converter 4.1.12.812021-04-07 Freemake Video Converter 4.1.12.81 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]