Blog

Videók szerkesztésre is lehet használni ezt a konvertálót, nem más mint a Free 3GP to AVI Converter

Ingyenes, multifunkciós feladatokat támogató program amivel akár előre létrehozott profil szerint lehet videókat átalakítani, konvertálni. Ha a videók szerkesztésére is szükség lesz ebben is a maximális képességgel rendelkezik a Free 3GP to AVI Converter, néhány alap eszközt tartalmaz ehhez.

A programmal valamivel más megközelítésből lehet videókat konvertálni olyan kimenetre ami nekünk megfelel, több választható formátumban. A szerkesztő eszközzel a videó átméretezhető felbontás szerint, illetve a szín jellemzői is módosíthatóak. A Free 3GP to AVI Converter felhasználói felületén az adott felhasználási területnek megfelelő beállítások létrehozása után a videó konvertálási paraméterek eltárolhatóak későbbre. Ha rendszeres használata lenne szükség, rengeteg időt lehet spórolni ezzel.

Egyszerűre sikeredett a szoftver használata, Magyar felhasználói felülettel rendelkezik, semmilyen fölösleges funkciót nem tartalmaz, néhány kattintással be lehet állítani, majd elindítani a konvertálási feladatot. Természetesen kiváló minőségben kapjuk meg a végeredményt, lehetőség van csak szerkeszteni a videót úgy hogy az eredeti Kodek formátum jellemzőt nem módosítjuk. A Free 3GP to AVI Converter innen szerezhető be ha ki szeretnéd próbálni. Teljesen ingyenes, felfedezhető minden olyan eszköz benne amire általánosságban igény ha videót szeretnénk konvertálni.

Free 3GP to AVI Converter – videó konvertáló szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videók szerkesztésre is lehet használni ezt a konvertálót, nem más mint a Free 3GP to AVI Converter
Szerző
Leírás
Free 3GP to AVI Converter - Videó konvertáló szoftver, beépített szerkesztő eszközzel amivel több feladat is elvégezhető egyszerre.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá