Free AVI to MP3 Portable 1.3

A Free AVI to MP3 Portable egy telepítés nélkül használható alternatív konvertáló szoftver, amivel videókat tudsz átalakítani audió hangfájlokká. A fontosabb támogatott fájlformátumokat tekintve AVI, DivX, XviD, MP3, WAV kimeneteket tud kezelni. Free alkalmazásként próbálható ki. Meta tag kezelővel.

A címben szereplő alkalmazás, egy különleges konvertáló szoftver, ami azok számára lehet hasznos, akik videókból szeretnének audió fájlokat készíteni, esetleg kinyerni belőlük. A Free AVI to MP3 Portable nevű programot nagyon egyszerű használni.

Az alábbi változatot nem kell telepíteni, több gépen is használható mindennemű rendszermódosítás nélkül, szemetelés nélkül. Természetesen a Free AVI to MP3 Portable telepíthető változatban is elérhető.

A Free AVI to MP3 Portable letöltése után a kapott tömörített fájlt maradéktalanul ki kell csomagolni, majd ezután az alkalmazás azonnal futtatható. A szoftver nem csak egyetlen fájl konvertálására alkalmas, hanem akár több multimédiás tartalom is betallózható, ezáltal rengeteg időt lehet megtakarítani.

A Free AVI to MP3 Portable kezelőfelületére alapvetően két módszer figyelembe vételével lehet dekódolásra szánt tartalmakat megadni, vagy betallózással, ahol akár egy adott mappa tartalma adható meg, vagy húzd és ejtsd módszerrel, ami inkább egy adott elem kiválasztása esetén lehet ideális.

A Free AVI to MP3 Portable AVI, DivX, XviD jellemzővel bíró videókból tud MP3, WAV hangfájl formátumot konvertálni.

A szoftver dekódolásnál manuális beállítási lehetőséget, vagy profilos opciókat tart szem előtt, az utóbbi sokkal kényelmesebb és gyorsabb.

Szükség esetén külön hozzá lehet adni metatag információkat, vagy a meglévőket lehet vele szerkeszteni. Ha felvett multimédiás tartalomról lenne szó, akkor azt vágni is lehet, erre külön konfigurációs panelt szolgáltat. Csak a kezdő, illetve befejezési időpontot kell megadni.

A program semmilyen fölösleges beállítást nem tartalmaz, így kezdőknek remek választás. Sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

Audió tartalmak kinyerésére használható még a Free Video to MP3 Converter, illetve a TAudioConverter Portable, természetesen ők is teljesen ingyenesen használhatóak.

A Free AVI to MP3 Portable lehetővé teszi a számodra, hogy videókból audió jellemzőkkel bíró fájlokat lehessen készíteni konvertálás útján. Ingyenes kiadás.

Free AVI to MP3 Portable

Free AVI to MP3 Portable Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free AVI to MP3 Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free AVI to MP3 1.32018-09-17 Free AVI to MP3 1.3 (0)
  A Free AVI to MP3 egy különleges konvertáló program amivel videó jellegű multimédiás fájlokat lehet MP3, WAV kimenetűvé átalakítani, […]
 • AoA Audio Extractor 2.3.72013-08-12 AoA Audio Extractor 2.3.7 (0)
   Az AoA Audio Extractor segítségével filmekből tudsz kinyerni audió tartalmakat előre meghatározott formátumban. Ez az alkalmazás, […]
 • RealPlayer 22.0.2.3052023-03-04 RealPlayer 22.0.2.305 (0)
  A RealPlayer egy profi igen széleskörű funkcionalitással rendelkező multimédiás program ami webes tartalmak, illetve a számítógépen […]
 • MediaCoder Portable 0.8.6.32021-02-16 MediaCoder Portable 0.8.6.3 (0)
  A MediaCoder Portable egy univerzális konvertáló szoftver ami minden fontosabb formátumot támogat. Felhasználható videó, illetve […]
 • Free 3GP to AVI Converter Portable 1.102020-03-16 Free 3GP to AVI Converter Portable 1.10 (0)
  A Free 3GP to AVI Converter Portable konvertálóját abban az esetben javasolt kipróbálni ha egy olyan programmal szeretnénk […]