Konvertáló programok

Pazera Free Audio Extractor 2.2

A Pazera Free Audio Extractor nevű alkalmazás segítségével videókból tudsz audió tartalmakat kinyerni. Kimeneti formátumként támogatott az MP3, AAC, WMA, OGG, M4A, FLAC, WAV kodek típus. Free alkalmazásként áll rendelkezésre, sőt Magyar nyelven is tud.

Egy kifejezetten audió tartalmak kinyerésére alkalmas teljesen ingyenesen használható különleges konvertáló szoftver a Pazera Free Audio Extractor, a különlegessége, hogy több népszerűbb kimenetet is támogat, mint mentési formátum.

A Pazera Free Audio Extractor igény esetén telepítést nem igénylő változatban is beszerezhető.

A Pazera Free Audio Extractor letöltése után egy standard telepítés varázslófelületen keresztül teheted használható állapotba, ami után egy Magyar nyelven kommunikáló, igen modern megjelenéssel biztosított kezelőfelület fogad. A szoftver támogatja, hogy kötegelt formában tudj videókból audió tartalmakat kinyerni, a szerkesztendő videót egyszerűen a felületére húzhatod, vagy igénybe veheted a beépített alternatív fájlkezelő szolgáltatását, ahol azt betallózhatod.

A szoftver jobb oldali panel részén választhatod ki hogy milyen formátumot szeretnél kapni, ez lehet MP3, AAC, WMA, OGG, M4A, FLAC, WAV. A végeredményt illetően Manuális, illetve profilos opciók szerint lehet beállításokat alkalmaznod, az utóbbi esetén sokkal kevesebb felhasználói beavatkozásra van szükség.

Természetesen, mint a fejlesztő további termékeire jellemzően rá is igaz, hogy a tényleges feladat végrehajtása előtt a médiafájlt vágni is lehet, esetlegesen eltávolíthatóak a felvett anyagokból az oda nem illő részletek.

Alternatív megfelelőjeként használhatod még az AVS Audio Converter, vagy az AoA Audio Extractor nevű szoftvert. Őket is kipróbálhatod.

A Pazera Free Audio Extractor egy akár telepítés nélküli változatban is elérhető zenei tartalmak kinyerésére alkalmas program, ami több népszerűbb formátumban is el tudja menteni a végeredményt. Szükség esetén vágási opciókat is biztosít. Magyar nyelv, ingyenes használhatóság jellemzi.

Pazera Free Audio Extractor

Pazera Free Audio Extractor Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Pazera Free Audio Extractor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Audio Extractor 1.02023-09-11 Audio Extractor 1.0 (0)
  Az Audio Extractor egy Videók Audió adatfolyamának kötegelt kinyerési feladataihoz kiváló szoftver amivel akár billentyűparancsokkal […]
 • Free AVI to MP3 1.32018-09-17 Free AVI to MP3 1.3 (0)
  A Free AVI to MP3 egy különleges konvertáló program amivel videó jellegű multimédiás fájlokat lehet MP3, WAV kimenetűvé átalakítani, […]
 • Free AVI to MP3 Portable 1.32018-09-17 Free AVI to MP3 Portable 1.3 (0)
  A Free AVI to MP3 Portable egy telepítés nélkül használható alternatív konvertáló szoftver, amivel videókat tudsz átalakítani audió […]
 • Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable 1.12016-08-21 Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable 1.1 (0)
  A Pazera Free FLV to MP3 Converter Portable egy telepítés nélkül futtatható konvertáló szoftver, amivel FLV fájlokból tudsz audió […]
 • AoA Audio Extractor 2.3.72013-08-12 AoA Audio Extractor 2.3.7 (0)
   Az AoA Audio Extractor segítségével filmekből tudsz kinyerni audió tartalmakat előre meghatározott formátumban. Ez az alkalmazás, […]

Szólj hozzá