Konvertáló programok

Video to GIF Converter 1.0.16

A Video to GIF Converter egy egyedi, különleges konvertáló szoftver amivel videókból tudsz készíteni GIF animációkat. A program használata nagyon egyszerű, felirat támogatással is rendelkezik. Videó szerkesztő funkciót is tartalmaz. Effektezés, illetve felirat támogatással is bír. Free alkalmazásként ( Ingyenesen ) használható.

Egy különleges konvertálási feladatokat támogató dekódoló szoftver a Video to GIF Converter, a program szinte bármilyen videó kodekből tud GIF animációt készíteni amellett hogy alapvetőbb videó szerkesztési funkciókat is biztosít.

A Video to GIF Converter letöltése után a szoftver telepítését követően a konvertálásra szánt videót vagy a felületére lehet húzni, esetleg a beépített fájlkezelőjével lehet betallózni a számára. Ezt követően kiválasztható, hogy milyen kimeneti formátum jellemzőkkel bírjon a tartalom.

A Video to GIF Converter a konvertáláson kívül mint korábban említettük, egyszerűbb videó szerkesztési funkciókat is kínál, a tartalmat lehet vágni, újraméretezni, Effektezhető, itt módosítható a videó alapvető színjellemzői, a kontraszt. A program abban az esetben is hasznos lehet ha a médiafájlra logót, esetleg feliratot szeretnél elhelyezni, az utóbbi esetén meghatározható a színvilág, illetve a betűtípus, továbbá a méret. Természetesen maga az elhelyezkedés is definiálható.

A szoftver rengeteg formátumot támogat mint kiindulási alap, ez lehet AVI, MPEG, TS, VOB, MOV, FLV, SWF, DivX, OGV. Ez a lista nem teljes, csak egy része a teljes támogatottsági listának. Szükség esetén kiválasztható, hogy audiót jellegű tartalmat ne adjon hozzá a végeredményhez.

A Video to GIF Converter komolyabb konfigurációt nem igényel, az installálást követően azonnal használható. Profi konvertáló alkalmazás még a Freemake Video Converter illetve a Format Factory. Ez a szoftver képek, audió tartalmak, illetve ISO fájlok átalakítására is felhasználható. Ráadásul teljesen ingyenesen áll rendelkezésére bárki számára.

A Video to GIF Converter konvertálójával AVI, MPEG, TS, VOB, MOV, FLV, SWF, DivX, OGV videó kimenetekből tudsz készíteni GIF animációkat, tartalmaz egy korszerű videó szerkesztő funkciót, effektezéshez, felirat, illetve logó fájlok hozzáadásához. Ingyenes.

Video to GIF Converter

Video to GIF Converter összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver
 • GIF kimenetek készítéséhez
 • több népszerűbb formátum is kiválasztható mint kiindulási alap
 • videó szerkesztő funkció
 • effektezési támogatás
 • Feliratozáshoz, logó támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.aiseesoft.com/video-to-gif/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Video to GIF Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Freemake Video Converter 4.1.13.1732024-05-02 Freemake Video Converter 4.1.13.173 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • Any Video Converter 8.2.62024-03-27 Any Video Converter 8.2.6 (1)
  Az Any Video Converter egy nagy tudással biztosított dekódoló program, különleges funkciókkal. Többek között tud videókat vágni, […]
 • ChrisPC Free Video Converter 5.202022-08-10 ChrisPC Free Video Converter 5.20 (0)
  A ChrisPC Free Video Converter egy hatékony dekódoló szoftver, ami kötegelten is használható. Az alábbi Free alkalmazásként […]
 • Moo0 Video Converter 1.222018-04-02 Moo0 Video Converter 1.22 (0)
  A Moo0 Video Converter nevű dekódoló mindenessel DivX, ASF, AVI, FLV, MOV, MPG, OGV, VOB, WMV formátumban is tudsz multimédiás […]
 • 4Free Video Converter 3.62016-11-12 4Free Video Converter 3.6 (0)
  A 4Free Video Converter egy profilos konvertáló program, amivel néhány lépés követésével tudsz videókat, illetve audió fájlokat […]

Szólj hozzá