Biztonsági mentés

Ashampoo Backup Pro 25.05

Az Ashampoo Backup Pro segítségével teljes körű biztonsági mentéseket tudsz készíteni. A program az így készített mentéseket több módon is tudja tárolni, legyen az akár a PC merevlemeze, vagy Online. Azokat tömöríteni, vagy akár titkosítani is tudja. Magyar nyelvi támogatással.

Egy váratlan vírusfertőzés, vagy instabil Windows futás bármikor adatvesztést eredményezhet, ha nem szeretnéd, hogy a gépeden tárolt adatokat fontos fájlokat elveszítsd, akkor készíts azokról biztonsági mentést. Erre itt egy igen tekintélyes tudást felmutatni képes professzionális biztonsági mentés Tools az Ashampoo Backup Pro. Kezdőknek és profiknak egyaránt remek választás.

Az Ashampoo Backup Pro letöltése után a telepítés végeztével azonnal neki is láthatsz az első használatának, ami egyáltalán nem bonyolult, mivel Magyar nyelven is tud.

A fő kezelőszerven állíthatsz össze mentési konfigurációt, ahol megadhatod neki hogy mik azok a tartalmak amiket ebbe belefoglaljon. Itt egy beépített varázslófelületen kell végighaladni, ahol ki kell választani elsőként hogy a végeredményt hol szeretnénk tárolni, természetesen itt igen gazdag lehetőségeket szolgáltat. Ez lehet a számítógép merevlemeze, hálózati hozzáférés, vagy akár több népszerűbb online tárhelyszolgáltatás, DropBox, Google Drive.

Bitlocker támogatással készített biztonsági mentés készítő az Ashampoo Backup Pro

A biztonsági mentések összeállításakor teljes meghajtót, vagy adott fájlokat is lehet választani, természetesen itt mindenki maga döntheti el mi a legszimpatikusabb a számára. Közvetlenül az Ashampoo Backup Pro kezdőfelületén a korábbi konfigurációs beállításokat át lehet nézni, azt módosítani, de itt kezdeményezhető maga a visszaállítás is. A mentéseket az Ashampoo Backup Pro tudja titkosítani, így csak az férhet hozzá akinek erre van hatásköre. A tömörítési módszerének köszönhetően nem csak hogy helyet lehet vele spórolni, de maga a tárolás is egyszerűbb.

Az Ashampoo Backup Pro ingyenes megfelelőjeként használhatod az FBackup, vagy a HDClone Free Edition-t ami komplett meghajtók klónozásához is alkalmas.

Az Ashampoo Backup Pro egy professzionális biztonsági mentés készítő szoftver, amivel az így elkészített archívumokat akár online is tárolhatod. Könnyű használni, Magyar nyelven is tud.

Ashampoo Backup Pro

Ashampoo Backup Pro Összefoglaló:

 • Biztonsági mentés készítő alkalmazás
 • könnyű használni
 • Online tárolási lehetőség
 • titkosítás
 • Tömörítési lehetőségek
 • időzíthetőség
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.ashampoo.com/en-us/backup
Ashampoo Backup Pro letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Ashampoo Backup Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 49,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Uranium Backup Free 9.9.1.74832024-07-03 Uranium Backup Free 9.9.1.7483 (0)
  Az Uranium Backup Free egy igen rugalmasan használható biztonsági mentések készítésére alkalmas program. A vele elkészített […]
 • CryptSync 1.4.82024-07-22 CryptSync 1.4.8 (0)
  A CryptSync felhő alapú tárhelyekkel rendelkezőknek kiváló fájlkezelő program amivel egyszerűbben férhetünk hozzá a kedvenc […]
 • xplorer² Professional 6.0.0.32024-07-14 xplorer² Professional 6.0.0.3 (0)
  Az xplorer² Professional rengeteg mennyiségű funkcióval teszi felhasználóbarátabbá a fájlkezelési műveleteinket. Számos feladathoz […]
 • WinNc 10.7.5.02024-05-24 WinNc 10.7.5.0 (0)
  A WinNc egy paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás, ami számos extra, igen hasznos funkciót biztosít. A fontosabb […]
 • AX-ZIP Extractor 4.62024-01-21 AX-ZIP Extractor 4.6 (0)
  Az AX-ZIP Extractor megoldása nagyban hasonlít a paneles indítófelülettel elérhető fájlkezelő programokra amivel tömörített mappákban […]

Szólj hozzá