Ashampoo Backup Pro 10.00

Az Ashampoo Backup Pro segítségével teljes körű biztonsági mentéseket tudsz készíteni. A program az így készített mentéseket több módon is tudja tárolni, legyen az akár a PC merevlemeze, vagy Online. Azokat tömöríteni, vagy akár titkosítani is tudja. Magyar nyelvi támogatással.

Egy váratlan vírusfertőzés, vagy instabil Windows futás bármikor adatvesztést eredményezhet, ha nem szeretnéd, hogy a gépeden tárolt adatokat fontos fájlokat elveszítsd, akkor készíts azokról biztonsági mentést. Erre itt egy igen tekintélyes tudást felmutatni képes professzionális biztonsági mentés Tools az Ashampoo Backup Pro. Kezdőknek és profiknak egyaránt remek választás.

Az Ashampoo Backup Pro letöltése után a telepítés végeztével azonnal neki is láthatsz az első használatának, ami egyáltalán nem bonyolult, mivel Magyar nyelven is tud.

A fő kezelőszerven állíthatsz össze mentési konfigurációt, ahol megadhatod neki hogy mik azok a tartalmak amiket ebbe belefoglaljon. Itt egy beépített varázslófelületen kell végighaladni, ahol ki kell választani elsőként hogy a végeredményt hol szeretnénk tárolni, természetesen itt igen gazdag lehetőségeket szolgáltat. Ez lehet a számítógép merevlemeze, hálózati hozzáférés, vagy akár több népszerűbb online tárhelyszolgáltatás, DropBox, Google Drive.

A biztonsági mentések összeállításakor teljes meghajtót, vagy adott fájlokat is lehet választani, természetesen itt mindenki maga döntheti el mi a legszimpatikusabb a számára.

Közvetlenül az Ashampoo Backup Pro kezdőfelületén a korábbi konfigurációs beállításokat át lehet nézni, azt módosítani, de itt kezdeményezhető maga a visszaállítás is. A mentéseket az Ashampoo Backup Pro tudja titkosítani, így csak az férhet hozzá akinek erre van hatásköre. A tömörítési módszerének köszönhetően nem csak hogy helyet lehet vele spórolni, de maga a tárolás is egyszerűbb.

Az Ashampoo Backup Pro ingyenes megfelelőjeként használhatod az FBackup, vagy a HDClone Free Edition-t ami komplett meghajtók klónozásához is alkalmas.

Az Ashampoo Backup Pro egy professzionális biztonsági mentés készítő szoftver, amivel az így elkészített archívumokat akár online is tárolhatod. Könnyű használni, Magyar nyelven is tud.

Ashampoo Backup Pro

Ashampoo Backup Pro Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Ashampoo Backup Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
49,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Uranium Backup Free 9.6.52021-01-27 Uranium Backup Free 9.6.5 (0)
  Az Uranium Backup Free egy igen rugalmasan használható biztonsági mentések készítésére alkalmas program. A vele elkészített […]
 • WinNc 9.8.0.02021-03-26 WinNc 9.8.0.0 (0)
  A WinNc egy paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás, ami számos extra, igen hasznos funkciót biztosít. A fontosabb […]
 • Ashampoo Privacy Protector 1.1.3.107 (0804)2017-09-17 Ashampoo Privacy Protector 1.1.3.107 (0804) (0)
  Az Ashampoo Privacy Protector egy speciális adatvédelmi eszköz Windows rendszerekre. A szoftver segítségével fájlokat, privát jellegű […]
 • Backup4all 9.0.3172021-06-11 Backup4all 9.0.317 (0)
  A Backup4all egy korszerű, biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver, ami biztosít minden fontosabb funkciót, ami az adott […]
 • Backup4all Portable 9.0.3172021-06-11 Backup4all Portable 9.0.317 (0)
  A Backup4all Portable egy telepítés nélkül használható biztonsági mentések készítésére alkalmas program. A különlegessége, hogy az […]