USB Image Tool 1.8.1.0

Az USB Image Tool egy cserélhető tárolóegységekhez létrehozott biztonsági mentés készítő szoftver. Több hasznos funkciót tartalmaz, nem kell installálni. A Free alkalmazás hatékonyan, könnyedén tud több választható lemezkép formátumban létrehozni Backupot. A visszaállítás majdnem ugyan azokat a lépéseket kell elvégezni. MD5 Hash ellenőrző funkciót is biztosít.

A cserélhető adathordozóinkon sokkal rugalmasabban lehet tárolni a számunkra fontosabb tartalmakat amit akár egyszerre több számítógépen is mozgatni kell. A szoftver az USB Image Tool cserélhető adathordozókhoz használható ahol a teljes fájl kollekciót egy lemezkép fájlban lehet megtalálni.

Az USB Image Tool letöltése után az alkalmazás egy ZIP fájlban található, maradéktalanul ki kell csomagolni majd a futtatásra van szükség amit rendszergazdai jogosultsággal kell tenni.

A program futtatásához csak néhány beállítást kell elvégezni ami még hatékonyabb eredményt képes biztosítani azoknak a Windows rendszert futtató felhasználóknak akik előnyben részesítik az ilyen jellegű fájl tárolási módszert.

Korszerű beállításokkal használható az USB Image Tool

A beállításoknál az elkészített biztonsági mentések sértetlenségét lehet megtudni, ahhoz egy MD5 Hash ellenőrző használható. Korlátozni lehet a Buffer méretet abban az esetben ha hibákat tapasztalnánk.

Az USB Image Tool profi szoftver, hogy olyan jellemzőkkel készítsük el a biztonsági mentéseket ahogy az fontos, abban csak azok a tartalmak találhatóak meg amiket hétköznapok során a hardverre felmásoltunk. A feladat után egy egyszerűbb jelentést készít. A program, az USB Image Tool felhasználói felületén megtudható az USB eszköz legfontosabb paraméterei.

A számítógépen biztonsági mentések készítésére a Backup4all Lite, illetve az Uranium Backup Free nevű szoftver használható, több beállítást tartalmaznak az operációs rendszer által használható megoldásától.

Az USB Image Tool egy ingyenesen, telepítés nélkül használható biztonsági mentés készítő alkalmazás amivel a cserélhető adathordozók választhatóak ki a munkafolyamathoz. Jól konfigurálható ahol kiválóan lehet a feladathoz szükséges beállításokat igényhez igazítani.

USB Image Tool

USB Image Tool Összefoglaló:

 • biztonsági mentések létrehozásához
 • hordozható verzió
 • cserélhető adathordozókhoz hozták létre
 • rengeteg beállítás
 • MD5 Hash ellenőrző
 • egyszerű használat
 • lemezkép formátumban hozza létre a biztonsági mentést
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.alexpage.de/usb-image-tool/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
USB Image Tool
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileFort Backup 3.342021-01-21 FileFort Backup 3.34 (0)
  A FileFort Backup egy ingyenesen használható biztonsági mentés készítő program képek, videók, dokumentum fájlok, illetve bármely […]
 • FreeVimager 9.9.192021-10-04 FreeVimager 9.9.19 (0)
   A FreeVimager nem csak egy szokványos képszerkesztő alkalmazás, tudásban meglepően sok mindennel meg tud minket lepni, a kötegelt […]
 • Personal Backup 6.2.6.02021-10-03 Personal Backup 6.2.6.0 (1)
  A Personal Backup nevű programmal biztonsági mentést tudsz készíteni a számítógépeden található, számodra fontosnak ítélt […]
 • Paint.NET 4.32021-09-23 Paint.NET 4.3 (0)
  A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni […]
 • Image Tuner 8.62021-09-22 Image Tuner 8.6 (0)
  Az Image Tuner egy remek ingyenesen használható Magyar nyelvi támogatást is kapott fotó editor alkalmazás ami konvertálási […]