GoPC Backup 4.51

A GoPC Backup egy dizájnos felhasználói felülettel rendelkező biztonsági mentés készítő program amit manuálisan lehet futtatni. A szoftver mappákhoz, illetve bármilyen tartalomhoz használható. Vele a létrehozás, illetve a visszaállítás is nagyon egyszerűen végezhető el, alap feladatokra válasszuk. Free alkalmazás.

Az alábbi biztonsági mentés készítő alkalmazás akkor lehet megfelelő megoldás ha inkább alap biztonsági mentéseket szeretnénk létrehozni, abban csak a fontosabb fájljainkat akarjuk tárolni. A GoPC Backup korszerű, dizájnos felhasználói felülettel rendelkezik.

A GoPC Backup letöltése után a programot telepítsük, majd indítsuk el, egy néhány lépést igénylő installálás után konfigurálni kell ahol azokat a mappákat kell kiválasztani ami a feladathoz szükséges. Az szinte bármilyen fájl lehet, képek, videók, dokumentum fájlok, egyéb rendszeresen felhasználók számára fontos tartalom.

Az alkalmazással a biztonsági mentések nagyon egyszerűen létrehozhatóak, a visszaállítás hasonlóan könnyed. A szoftver számára fontos idő a felhasznált tartalmak mennyiségétől függ. A dizájnos felhasználói felületen kívül még egyéb hasznos tulajdonsága a remek teljesítmény jellemzők aminek köszönhetően gyorsan készíthetünk biztonsági mentést a számunkra fontosnak számító tartalmakról, a GoPC Backup az eredményes helyreállításához is tökéletes program.

A munkafolyamat egy beépített varázslófelületen keresztül végezhető el, az egyszerű megtervezése révén kezdők számára is egy igazán ígéretes szoftver.

A szükséges beállítások kiválasztása után időzítve használhatjuk, ezután a program automatikusan létrehozza a biztonsági mentéseket.

Hasonló szoftver még a Backup4all illetve az FBackup nevű program amivel szintén manuálisan lehet kiválasztani azokat a tartalmakat amikre szükségünk van.

A GoPC Backup egy ingyenes biztonsági mentés készítő program amivel inkább fájlokról lehet manuálisan létrehoznunk. Nagyon egyszerű használat, illetve gyors helyreállítás jellemzi. Bármilyen tartalomhoz, mappák tartalmához is használható.

GoPC Backup

GoPC Backup Összefoglaló:

 • biztonsági mentések létrehozásához
 • egyszerű használat
 • manuális, profilos tervezés
 • bármely tartalom esetén használható
 • egyszerű biztonsági mentés helyreállítás
 • dizájnos felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/GeorgeSchiro/GoPcBackup


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
GoPC Backup
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Personal Backup 6.1.10.12020-11-21 Personal Backup 6.1.10.1 (1)
  A Personal Backup nevű programmal biztonsági mentést tudsz készíteni a számítógépeden található, számodra fontosnak ítélt […]
 • FBackup 8.8.3352020-08-06 FBackup 8.8.335 (2)
  Az FBackup mentések készítésére alkalmas ingyenes, remek program. Ez a Free alkalmazás számos egyedi beállítást, különleges […]
 • BackUp Maker Standard Edition 7.0012014-08-05 BackUp Maker Standard Edition 7.001 (0)
  A BackUp Maker Standard Edition ideális hogy biztonsági mentéseket tudj létrehozni a számodra fontosabb tartalmakról, ez a Free […]
 • 3R Backup 1.0.02014-08-03 3R Backup 1.0.0 (0)
  A 3R Backup egy egyszerű, könnyed free alkalmazás amivel szabadon készíthetsz biztonsági mentéseket a számodra fontosabb […]
 • Clonezilla 2.7.0-102020-11-10 Clonezilla 2.7.0-10 (0)
  A Clonezilla egy korszerű merevlemez kezelő szoftver amivel HDD klónozás, adat helyreállítás hajtható végre. A szoftver ISO, ZIP fájl […]