Fájlokhoz, mappákhoz használható biztonsági mentés készítő a GoPC Backup

Az alkalmazás inkább fájlokhoz, mappákhoz használható mint biztonsági mentés készítő alkalmazás amivel mappák tartalmát lehet kiválasztani egy későbbi esetleges helyreállítás céljából. A GoPC Backup egy kiváló szoftver bármilyen tartalom számára.

Szerényebb funkciókkal rendelkezik az alábbi biztonsági mentés készítő alkalmazás mint a hasonló szoftverek, viszont lehetőség van arra hogy csak azokat a tartalmakat használjuk fel ami pótolhatatlan, nem szerezhető vissza. Az ingyenesen használható GoPC Backup megoldásával képekről, videókról, dokumentum fájlokról, egyéb multimédiás tartalmakról tudunk biztonsági mentést készíteni ha az egy mappában van.

Az elkészítéshez, illetve a visszaállításhoz nem kell sok idő, illetve a szoftver beállítása is felhasználóbarát szempont szerint történik. Menüpontokban találhatóak azok a leginkább szükséges beállítások amik szükségesek. Nem áll rendelkezésre annyi beállítás a hasonló biztonsági mentés készítő szoftverekkel összehasonlítva, viszont olyan formában, illetve tartalom szerint kapjuk meg a végeredményt ahogy fontos a számítógépes szokásaink szerint.

A GoPC Backup biztonsági mentés készítő megoldása innen szerezhető be. Profi alkalmazás azoknak akik csak néhány tartalmat szeretnének kiválasztani a Backupok létrehozásához. Sokkal egyszerűbb a használata ha időzíthető formában használjuk.

GoPC Backup – biztonsági mentés készítő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlokhoz, mappákhoz használható biztonsági mentés készítő a GoPC Backup
Szerző
Leírás
GoPC Backup - Biztonsági mentések készítésére amivel hagyományos fájlok is felhasználhatóak.

Kapcsolódó szoftverek