CloneApp UA: Microsoft Store biztonsági mentés készítő szoftver…

A biztonsági mentés készítő alkalmazást egy speciális területen lehet felhasználni, a megoldásával a Windows Store telepített tartalma menthető el a hozzá tartozó beállításokkal együtt. A CloneApp UA ehhez az egyik legegyszerűbb megoldást biztosítja.

Egyre népszerűbb alkalmazás telepítési forrás a Microsoft Store. Nem csak hogy rengeteg program szerezhető be amik között szórakozásra, illetve munkára megfelelő remek megoldások is fellehetőek, hanem sokkal biztonságosabb mint ha alternatív útvonalon tennénk azt. Ha esetleg te is onnan szoktál alkalmazásokat beszerezni, újra kell telepíteni a PC-t, az ingyenes CloneApp UA tökéletes hogy a beállításokról, illetve a fájlokról biztonsági mentést készíts.

Nagyon egyszerű a használata, nem kell telepíteni, a végeredményt néhány kattintással megkaphatod. Szerencsére a visszaállítás is a korábban említett egyszerűség mellett hajtható végre. Kézzel választhatóak ki hogy mire van szükség, így kontrollálható, hogy a végeredmény mekkora helyet foglaljon. Ez szempont lehet majd a későbbi visszaállításnál. Az ingyenesen használható CloneApp UA jelenlegi legújabb kiadása innen szerezhető be. Csak az adott területhez használható, erre viszont tökéletes megoldás. Angol nyelvű változat.

CloneApp UA: Microsoft Store biztonsági mentés tools…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CloneApp UA: Microsoft Store biztonsági mentés készítő szoftver…
Szerző
Leírás
Kényelmes megoldás hogy egyszerűen tudj biztonsági mentést készíteni a Microsoft Store tartalmáról. CloneApp UA...

Kapcsolódó szoftverek