Biztonsági mentések készítésére használható az USB Image Tool

A programmal lemezkép formátumban lehet biztonsági mentést készíteni a cserélhető adathordozókon tárolt fontosabb fájlokról. A szoftver korszerűbb megoldás mint a hasonló biztonsági mentés készítő szoftverek. Az USB Image Tool ingyenesen áll rendelkezésre.

A cserélhető adathordozókon tárolt fájlokról tud teljes biztonsági mentést készíteni, azt egy lemezkép formátumban lehet eltárolni, a fájlok visszaállításához is biztosítja azokat a funkciókat amik szükségesek hozzá. Az USB Image Tool meg tudja jeleníteni az adathordozóhoz tartozó azon jellegű információkat amik a rá elmondható paramétereket tartalmazza. Ilyen többek között a méret, típus, fájlrendszer, név, a rendelkezésre álló tárhely, illetve a felhasznált adatmennyiség.

Az alkalmazás által dinamikusan kiválasztható beállításokkal sokkal hatékonyabb biztonsági mentéseket lehet létrehozni mintha az normál munkafolyamatként tennénk. MD5 Hash értékeket lehet készíteni azért hogy az esetleges hibákat el lehessen kerülni.

A beállításairól is egy biztonsági mentést lehet készíteni, azzal sokkal gyorsabban lehet ismét használni.

A létrehozott fájlokat kedvencekbe rendszerezve legközelebb egyszerűbben meg képes megnyitni, ami a tartalom visszaállításához, illetve más plusz funkcióhoz szükséges. A szoftver innen tölthető le.

 

USB Image Tool – biztonsági mentések készítéséhez


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Biztonsági mentések készítésére használható az USB Image Tool
Szerző
Leírás
Cserélhető adathordozókhoz használható biztonsági mentés készítő szoftver a USB Image Tool, ami kényelmes futtathatósággal használható.

Kapcsolódó szoftverek