Registry Backup 3.4.1

A Registry Backup egy különleges segédalkalmazás amivel biztonsági mentéseket tudsz készíteni a beállításjegyzékek értékeiről. Az alábbi Free alkalmazás a feladat végrehajtásához rengeteg speciális opciót biztosít, többek között időzíthető, de abban is a lehető legegyszerűbb megoldást szolgáltatja, hogy a korábban mentett állapotot gyorsan vissza lehessen állítani.

Mivel a regisztrációs adatbázis rengeteg olyan speciális értékeket tartalmazhat, amik sérülése, törlése, nem rendeltetésszerű módosítása instabil működést válthat ki, hasznos lehet ha meghatározott időközönként mentést készítünk azokról. Ezt segíti a Registry Backup, ami az egyszerűséget tartja szem előtt.

Akik nem szeretnék telepíteni, azok számára a Registry Backup hordozható változatban is elérhető, ami funkcionálisan azonos a szóban forgó változattal.

A gyors telepítést követően egy egyszerű, füles elrendezésű felület fogad, ahol az általa támogatott opciók válnak elérhetővé, a mentés létrehozása, visszaállítás, konfiguráció.

A Registry Backup egy gyors elemzést követően kilistáz minden egyes elemet ami jelenleg megtalálható a rendszeren belül, itt maga a felhasználó döntheti el hogy mely Registry értékekről készít mentéseket, így igény esetén csak azokat veszi figyelembe amiről tudjuk, hogy később még problémákat okozhat az azok esetleges módosulása.

Az elkészített mentéseket később bármikor vissza lehet állítani, ezt a Registry Backup kezelőfelületén található második panelon lehet kezdeményezni. Ha több is található azokból, kiválasztható, hogy melyik időpontban készült változatot vegye figyelembe.

A beállításpanelon néhány alapvető konfigurációt is végre lehet hajtani, többek között itt időzíthető, ami azért lehet hasznos, hogy a későbbiekben már ezzel se kelljen az időt vesztegetni.

Az adatbázis tisztítására használhatod a NETGATE Registry Cleaner vagy az ingyenes Wise Registry Cleaner nevű programot, amik segítenek jobb teljesítményt kihozni a számítógépedből. Általános biztonsági mentések készítésére az FBackup megoldása használható fel.

A Registry Backup egy speciális biztonsági mentés készítését támogató szoftver, amivel a beállításjegyzékeket lehet megcélozni. Időzíthető, egyszerűen használható.

Registry Backup

Registry Backup összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Registry Backup
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Registry Backup Portable 3.3.02015-10-09 Registry Backup Portable 3.3.0 (0)
  A Registry Backup Portable egy speciális biztonsági mentés készítő alkalmazás, amivel a beállításjegyzékek aktuálisan használt […]
 • Wise Registry Cleaner Portable 11.1.2.7172023-11-23 Wise Registry Cleaner Portable 11.1.2.717 (0)
  A Wise Registry Cleaner Portable egy regisztrációs adatbázis optimalizáló szoftver, amivel takaríthatod a már érvénytelen […]
 • Auslogics Registry Cleaner 10.0.0.42023-10-09 Auslogics Registry Cleaner 10.0.0.4 (0)
  Az Auslogics Registry Cleaner segítségével el tudod távolítani azokat az érvénytelen Registry hivatkozásokat a Windows rendszer […]
 • Eusing Free Registry Cleaner 4.62023-07-08 Eusing Free Registry Cleaner 4.6 (0)
  Az Eusing Free Registry Cleaner nevű alkalmazással kitisztítható a regisztrációs adatbázis. Az igen egyszerű kezelhetőségen felül […]
 • Registry Explorer 0.91 Beta2021-10-09 Registry Explorer 0.91 Beta (0)
  A Registry Explorer a regisztrációs adatbázis kezeléséhez használható program amivel az ott található értékeket lehet kilistázni, […]