Portable programok

Registry Backup Portable 3.3.0

A Registry Backup Portable egy speciális biztonsági mentés készítő alkalmazás, amivel a beállításjegyzékek aktuálisan használt értékeit lehet lementeni. Ez a Free alkalmazás nem igényel telepítést, csak futtatni kell. Igény esetén időzíthető.

A regisztrációs adatbázis értékei kritikus adatokat tartalmaznak, amik sérülése könnyen adatvesztést válthat ki, ha ezt el szeretnéd kerülni, mentést akarsz arról készíteni, akkor erre egy ideális szoftver a Registry Backup Portable. Egyszerűen használható, ingyenes formában. Ha olyan programot szeretnél ehhez ami nem igényel telepítést pontosan rá van szükséged.

Maga a szoftver a Registry Backup Portable installálható változatban is elérhető azoknak akik a hagyományos megoldásokat tartják szem előtt.

A program használatba vételéhez csupán le kell tölteni a tömörített mappa tartalmát, majd azt ki kell csomagolni egy szabad helyre. Ezután azonnal használható állapotba kerül.

A Registry Backup Portable első futtatásakor azonnal kilistázza az összes kritikus területet, ahol maga a felhasználó döntheti el hogy miről akar biztonsági mentést készíteni.

Nem csak az elkészítés, hanem maga a visszaállítás is ilyen egyszerűen valósítható meg. A beállításokat tekintve nem nyújt túl sok lehetőséget, de ez nem is szükséges, ami talán még előnyként említhető a Registry Backup Portable programról, hogy időzítések hozhatóak létre, ezáltal teljesen automatizálható a használata. Kilistázza a korábbi mentéseket, a visszaállításnál szintén a felhasználó választhatja ki azt az időpontot amikorra vissza szeretne térni.

Helyettesítésére használható az AOMEI Backupper ami sokkal fejlettebb széleskörűbb biztonsági mentések létrehozására alkalmas. Szintén egyszerűen használható, húzd és ejtsd célterület megadási módszerrel bíró szoftver a Cobian Backup. Igény esetén a végeredmény titkosítható.

A Registry Backup Portable egy biztonsági mentés készítő célalkalmazás, ami a regisztrációs adatbázis értékeihez használható. Ezt a változatot nem kell telepíteni.

Registry Backup Portable

Registry Backup Portable összefoglaló:

 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • a regisztrációs adatbázis esetén használható
 • időzíthető
 • nem kell telepíteni
 • könnyen használható
 • felhasználó által kiválasztható mentési területek
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.tweaking.com/content/page/registry_backup.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Registry Backup Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Registry Backup 3.4.12015-10-10 Registry Backup 3.4.1 (0)
  A Registry Backup egy különleges segédalkalmazás amivel biztonsági mentéseket tudsz készíteni a beállításjegyzékek értékeiről. Az […]
 • Eusing Free Registry Cleaner 4.62024-05-19 Eusing Free Registry Cleaner 4.6 (0)
  Az Eusing Free Registry Cleaner nevű alkalmazással kitisztítható a regisztrációs adatbázis. Az igen egyszerű kezelhetőségen felül […]
 • Auslogics Registry Cleaner 10.0.0.52024-05-01 Auslogics Registry Cleaner 10.0.0.5 (0)
  Az Auslogics Registry Cleaner segítségével el tudod távolítani azokat az érvénytelen Registry hivatkozásokat a Windows rendszer […]
 • Wise Registry Cleaner Portable 11.1.4.7192024-04-17 Wise Registry Cleaner Portable 11.1.4.719 (0)
  A Wise Registry Cleaner Portable egy regisztrációs adatbázis optimalizáló szoftver, amivel takaríthatod a már érvénytelen […]
 • Registry Explorer 0.91 Beta2021-10-09 Registry Explorer 0.91 Beta (0)
  A Registry Explorer a regisztrációs adatbázis kezeléséhez használható program amivel az ott található értékeket lehet kilistázni, […]

Szólj hozzá