RegSeeker Portable 4.0

A RegSeeker Portable egy telepítés nélkül használható Registry kezelő program. Az alábbi Free alkalmazás lehetőséget biztosít a regisztrációs adatbázis karbantartására, optimalizálására, biztonsági mentések készítéséhez is megfelelő. Egy beépített kereső funkciót is tartalmaz. Az általános szerkesztési feladatokon kívül felfedezhető még benne egy Startup Manager szolgáltatás is.

Ingyenes, számos különleges funkcióval ellátott Registry kezelő szoftver a RegSeeker Portable, ez a kiadás a népszerű alkalmazás telepítést nem igénylő változata, több gépen is futtatható akár egy cserélhető adathordozóról.

RegSeeker Portable letöltése után a használható állapotba tételének az érdekében csak annyit kell tenni, hogy a gépre lementett tömörített mappa tartalmát kicsomagolod egy szabad helyre, ezt követően a szoftver azonnal futtatható. Kis méretű, kis erőforrás igénnyel bír.

A RegSeeker Portable legfontosabb funkcióira kitérve az alkalmazással könnyedén karbantartható a regisztrációs adatbázis, közvetlen kereséseket lehet kezdeményezni, ezt követően kilistázza azokat az elemeket, amik ronthatják a Windows teljesítményét, ezeket akár szűrők igénybevételével lehet felkutatni.

Az alkalmazással professzionális szinten lehet a regisztrációs adatbázis értékeit szerkeszteni, itt vehető igénybe a korábban említett kereső funkció.

A RegSeeker Portable megoldásával biztonsági mentéseket is készíthetsz, előre kiválaszthatóak azok az értékek amiket mentés során fel szeretnél használni.

A szoftver külön ki tud listázni minden egyes olyan elemet, ami a Startup szolgáltatás részéhez tartozik, szerencsére itt is lehetőség van szerkesztési feladatokat végrehajtani. Ha szükséges kedvencekhez adhatsz adott registry elemeket.

A szóban forgó terület karbantartására felhasználhatod még a Wise Registry Cleaner Portable, illetve a Registry Life megoldását, természetesen mindkét szoftver teljesen ingyenesen használható.

A RegSeeker Portable a népszerű registry kezelő alkalmazás telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan teljesen azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos verzióval. Ingyenes kiadás. Startup Manager funkciót is tartalmaz. Teljes kompatibilitás mellett futtatható Windows 10 operációs rendszeren is.

RegSeeker Portable

RegSeeker Portable összefoglaló:

 • Registry kezelő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • modern, átlátható kezelőfelület
 • karbantartáshoz
 • biztonsági mentések készítéséhez
 • Startup Manager funkció
 • Registry szerkesztő funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.hoverdesk.net/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RegSeeker Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Registry Explorer 0.91 Beta2021-10-09 Registry Explorer 0.91 Beta (0)
  A Registry Explorer a regisztrációs adatbázis kezeléséhez használható program amivel az ott található értékeket lehet kilistázni, […]
 • Eusing Free Registry Cleaner 4.5.12021-02-24 Eusing Free Registry Cleaner 4.5.1 (0)
  Az Eusing Free Registry Cleaner nevű alkalmazással kitisztítható a regisztrációs adatbázis. Az igen egyszerű kezelhetőségen felül […]
 • RegSeeker 4,02017-05-01 RegSeeker 4,0 (0)
  A RegSeeker egy igazán széleskörűen használható Registry kezelő program, amivel a regisztrációs adatbázis karbantartható, […]
 • Glary Utilities 5.176.0.2042021-11-15 Glary Utilities 5.176.0.204 (0)
  A Glary Utilities segítségével rendbe rakhatjuk a Windowst ezáltal gyorsabbá és megbízhatóbbá téve azt. Takarítja a böngészőt, a […]
 • RegScanner 2.652021-11-09 RegScanner 2.65 (0)
  A RegScanner egy telepítés nélkül futtatható registry kezelő, kereső szoftver, amit elsősorban haladó ismeretekkel rendelkező […]