RegSeeker 4,0

A RegSeeker egy igazán széleskörűen használható Registry kezelő program, amivel a regisztrációs adatbázis karbantartható, optimalizálható, tisztítható, vagy ha szükséges azt szerkeszteni is lehet. Tartalmaz egy beépített keresőt, illetve egy Startup Manager szolgáltatást is. Free alkalmazás.

Egy professzionális, rengeteg hasznos funkciót kínáló Registry kezelő alkalmazás a RegSeeker. A program segítségével az összes említésre méltó funkció elvégezhető, amit csak elvárhatunk tőle. Karbantartási feladatokhoz is.

A RegSeeker letöltése, illetve a telepítése után egy modern, rendszerezett felhasználói felület fogad, ahol akár azonnal neki is láthatsz akár a regisztrációs adatbázis karbantartásának, ahol az összes használaton kívül eső, csak teljesítménybéli problémákat okozó bejegyzések törölhetőek. Ha nem szeretnéd telepíteni a RegSeeker hordozható változatban is beszerezhető. A teljes körű funkcionalitás érdekében az alkalmazás regisztrálására lehet szükség.

A RegSeeker tartalmaz egy beépített keresőt, amivel adott elemeket kutathatsz fel, illetve ha szükséges azokat azonnal szerkesztheted a Regedit megkerülése mellett.

A szoftverrel kilistázhatóak a korábban telepített alkalmazásokhoz tartozó szóban forgó tartalmak, ha szükséges azokat le is tilthatod. Így némileg gyorsítható a Windows betöltődése.

A RegSeeker természetesen a biztonságra is gondol, vele könnyedén tudsz biztonsági mentéseket készíteni, majd azt szintén ilyen hatékonyan és gyorsan vissza is lehet állítani.

Karbantartáskor opcionálisan szűrőket, illetve kizárásokat is alkalmazhatsz, így a fontosabb értékeket amiknek még később szerepük lehet, azok megőrizhetőek.

A kereséseken kívül, a rendszeresen szerkesztett értékeket kedvencekhez adhatod, azt legközelebb sokkal egyszerűbben érheted el.

A szoftver az egyik legfunkciógazdagabb megoldást biztosítja minden kipróbálója számára.

A regisztrációs adatbázis optimalizálására kipróbálhatod még a szintén ingyenes, telepítés nélkül is elérhető Magyar nyelvi támogatással rendelkező Wise Registry Cleaner nevű alkalmazást, az ott található registry bejegyzések töredezettség mentesítésére a Auslogics Registry Defrag választható ki.

A RegSeeker egy telepítés nélkül is beszerezhető rengeteg prémium lehetőséggel ellátott Registry Tweak amivel karbantartani, biztonsági mentést készíteni, adott értékeket szerkeszteni, illetve kereséséi feladatokat lehet elvégezni. Ezeket az opciókat mind ingyen kínálja.

RegSeeker

RegSeeker összefoglaló:

 • Registry kezelő alkalmazás
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • Karbantartó funkció
 • beépített kereső
 • szerkesztő funkció
 • kedvencek támogatás
 • Startup Manager
 • Optimalizálási feladatokhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.hoverdesk.net/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RegSeeker
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RegSeeker Portable 4.02017-05-01 RegSeeker Portable 4.0 (0)
  A RegSeeker Portable egy telepítés nélkül használható Registry kezelő program. Az alábbi Free alkalmazás lehetőséget biztosít a […]
 • Reg Organizer 9.312023-10-16 Reg Organizer 9.31 (0)
  A Reg Organizer egy igazán sokrétűnek tekinthető karbantartó szoftver, amivel gyorsítani lehet a Windows működését. Többek között […]
 • Eusing Free Registry Cleaner Portable 4.62023-01-02 Eusing Free Registry Cleaner Portable 4.6 (0)
  Az Eusing Free Registry Cleaner Portable egy speciális beállításjegyzék tisztító szoftver, amivel megbízhatóbb, gyorsabb operációs […]
 • AML Registry Cleaner 4.252016-12-25 AML Registry Cleaner 4.25 (0)
  Az AML Registry Cleaner egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, ami alkalmas a regisztrációs adatbázis tisztítására, az ott […]
 • Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 2016011022016-11-11 Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 201601102 (0)
  A Free Windows Cleanup Tool egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a böngészők […]