Időzíthető biztonsági mentéseket lehet készíteni a Backup4all megoldásával

A szoftver egy díjnyertes biztonsági mentés készítő szoftver amivel egy remek megoldás választható a Windows integrált szolgáltatásának a helyettesítéséhez. A Backup4all tömörít, illetve titkosítási funkcióval tud felhasználóbarátabb munkafolyamatokat.

Hatékony kiegészítő amivel egy modern biztonsági mentés létrehozása, illetve az azok helyreállításához szükséges funkciókat lehet futtatnunk. A programot időzíthetjük ahol egy előre definiált időintervallumban tud azokról a fájlokról biztonsági mentést létrehozni amik később nem pótolhatóak.

Az alkalmazás párhuzamos használatósággal is kipróbálható ahol akár különleges jelzéseket ( címkéket ) lehet létrehozni azokhoz a Backup fájlokhoz amikből több is van, egyszerűbb azokat katalogizálva kezelni.

Időzíthető biztonsági mentések létrehozásához is remek

A Backup4all megoldása a létrehozott biztonsági mentések egyszerűbb tárolásának az érdekében néhány olyan különleges funkciót is tartalmaz amivel a fájl tömöríthető, így az kevesebb tárhelyet igényel. A titkosítási módszerrel meg lehet akadályozni, hogy azt bárki megnyithassa.

A biztonsági mentés létrehozható a multimédiás tartalmakról, dokumentumokról, üzenetekről, illetve akár a teljes Windows operációs rendszer visszaállításához is támogatott.

A Backup4all Windows rendszerre kiadott változata innen szerezhető be, egyszerűen használható, a biztonsági mentések létrehozásához, illetve az azok visszaállításhoz szükséges összes funkcióhoz hozzáférést biztosít.

Backup4all – biztonsági mentések összeállításához


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Időzíthető biztonsági mentéseket lehet készíteni a Backup4all megoldásával
Szerző
Leírás
Fotókhoz, dokumentum tartalmakhoz időzítéssel használható biztonsági mentés készítő program a Backup4all.

Kapcsolódó szoftverek