Időzítve lehet biztonsági mentéseket létrehozni a FileFort Backup megoldásával

A szoftver egy speciális biztonsági mentés készítő szoftver amivel csak azokról a tartalmakról lehet biztonsági mentéseket létrehozni amik fontos, nehezen pótolható tartalmakkal rendelkezik. A FileFort Backup ingyenes kiadás.

A fontosabb fájlokat tartalmazó mappákról lehet biztonsági mentést létrehozni a FileFort Backup megoldásával. A program remek megoldás ha a biztonsági mentések méret korlátja miatt csak azokat a tartalmakat szeretnénk archiválni amik lényeges tartalommal bírnak.

Az alkalmazás rengeteg lényeges beállítással rendelkezik ezért jelentős mértékben olyan feladatok végezhetőek el amire szükségünk van, időzíthető is.

Egyszerűen használható biztonsági mentés kezelő

A szoftver használatakor a FileFort Backup biztonsági mentés megoldása támogatja, hogy a létrehozott tartalmak a lehető legegyszerűbben történjen a visszaállítás, illetve az azok létrehozása is olyan módszerrel, hogy az a gép használata során bármely mappáról rendelkezzünk Backupokkal.

A számítógépen, illetve Interneten keresztül is eltárolhatóak, az utóbbi esetén azokat bárhonnan el tudjuk érni, ha olyan tartalmak amik képek, videók, dokumentumok, illetve normál fájlkiterjesztéssel rendelkeznek. Definiált fájlrendszerezéssel akarjuk azokat kezelni, megtekinteni.

A szoftver felülete egyáltalán nem hoz senkit sem zavarba, egyszerű a használata, nem szükséges hogy vészhelyzetnek vegyük a szoftver használatát, hisz kezdők is eredménnyel választhatják, hogy csak azokról a fájlokról készítsünk biztonsági mentést amiben a fontosabb tartalmak találhatóak meg. A FileFort Backup innen szerezhető be.

FileFort Backup – Biztonsági mentés készítő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Időzítve lehet biztonsági mentéseket létrehozni a FileFort Backup megoldásával
Szerző
Leírás
Csak fájlok biztonsági mentéséhez használhatjuk a FileFort Backup nevű programot. Nem lassan dolgozik, érdemes futtatni.

Kapcsolódó szoftverek