Ashampoo Backup Pro: Professzionális biztonsági mentés készítő tools…

A számítógépeden tárolt tartalmak akár komplett biztonsági mentésére alkalmas professzionális szoftver az Ashampoo Backup Pro, ami nem csak hogy tekintélyes tudás birtokában van, de maga a használata sem bonyolult.

Nehéz olyan biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftvert találni ami egyetlen felületen ötvözi az egyszerű használatot, a nagy tudással. Természetesen nem lehetetlen, hisz itt az Ashampoo Backup Pro, amire ezek a jellemzők elmondhatóak. Amellett hogy könnyű használni, Magyar nyelvi támogatással is bír, így kezdők is minimális ismeretek birtokában készíthetnek mentéseket, akár időzítetten.

A szoftver különlegessége, hogy a vele elkészített archívumokat nem csak a számítógép merevlemezén tudja tárolni, hanem akár számos ma népszerű Online szolgáltatás keretein belül is eltárolhatóak, ami azért hasznos mivel azok a géptől fizikailag eltérő útvonalon lesznek elérhetőek, így a merevlemez meghibásodása esetén sem lesz adatvesztés. A biztonságról titkosítási eljárással gondoskodik, így azokhoz kizárólag te tudsz majd hozzáférni.

Mivel az ilyen jellegű fájlok tárolása sokszor körülményes, hasznosnak tekinthető, hogy tömörítheted azokat, kényelmesebbé téve az azok külső tárhelyre való feltöltésének a lehetőségét.

Az Ashampoo Backup Pro ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe, ezt a tesztidőszakot ki lehet tolni 30 napra. A legújabb változatot itt találod.

Az Ashampoo Backup Pro egy Magyar nyelven használható fejlett biztonsági mentés készítő program, ami abban tér el a hasonló megoldásoktól, hogy vele akár Online is tárolhatod a vele elkészített archívumokat.

Ashampoo Backup Pro Professzionalis biztonsagi mentes keszito tools-173117

Komplett biztonsági mentések készítéséhez használd az Ashampoo Backup Pro nevű programot…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ashampoo Backup Pro: Professzionális biztonsági mentés készítő tools...
Szerző
Leírás
A számítógépeden tárolt tartalmak akár komplett biztonsági mentésére alkalmas professzionális szoftver az Ashampoo Backup Pro, ami nem csak hogy tekintélyes tudás birtokában van, de maga a használata sem bonyolult.

Kapcsolódó szoftverek