Blog

Handy Backup: Könnyen használható biztonsági mentés Tools Windows 10 alá…

Akár néhány kattintással tudsz biztonsági mentést készíteni a legfontosabb tartalmaidról a Handy Backup nevű program segítségével, ami teljes értékű támogatottságot élvez Windows 10 operációs rendszeren is.

Óvd meg dokumentumaidat, képeidet, zenéidet egy eseteges nem várt összeomlástól úgy hogy biztonsági mentést készítesz azokról. Itt egy remek segítség a Handy Backup biztonsági mentés Tools személyében.

A program rendeltetésszerű használatához a lehető legminimálisabb felhasználói interaktivitásra van szükség, amellett szerencsére Magyar nyelven is használható, ezt később manuálisan kell kiválasztani a telepítést követően. A Handy Backup fő kezelőszervén választható ki egy listán, hogy miről akarsz mentéseket létrehozni, ezt akár egyetlen kattintással el lehet végezni. A szoftver lehetővé teszi, hogy ezeket a fájlokat akár több helyen lehessen tárolni, legyen az a PC merevlemeze, vagy akár hálózati úton FTP-re.

A vele készített feladatokról részletes naplót készít, ezt el lehet menteni, külön a beállításoknál az igényekhez igazítható a napló jelentések színvilága. Mivel a szoftver Windows 10 rendszeren is támogatott, ideális választás azok számára akik a szóban forgó operációs rendszert futtatják, rá keresnek megfelelő megoldást.

A program egyetlen negatívuma, hogy ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

A legújabb változatát itt éred el.

A Handy Backup egy Windows 10-re is megfelelő biztonsági mentés készítő segédlet, amivel egyszerűen és gyorsan tudsz mentéseket készíteni képeidről, videóidról, dokumentumaidról.

Handy Backup Konnyen használhato biztonsagi mentes Tools Windows 10 ala-160205
Itt egy újabb biztonsági mentés Tools akár Windows 10 rendszerre…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Handy Backup: Könnyen használható biztonsági mentés Tools Windows 10 alá…
Szerző
Leírás
Akár néhány kattintással tudsz biztonsági mentést készíteni a legfontosabb tartalmaidról a Handy Backup nevű program segítségével, ami teljes értékű támogatottságot élvez Windows 10 operációs rendszeren is.

Kapcsolódó szoftverek

 • Uranium Backup Free: Biztonsági mentés készítő szoftver Windows 10-re2016-01-04 Uranium Backup Free: Biztonsági mentés készítő szoftver Windows 10-re (0)
  Profi, gyors, megbízható biztonsági mentés készítő szoftver az Uranium Backup Free, ami alkalmas, hogy akár Windows 10 alatt is […]
 • Ashampoo AntiSpy 1.6.02024-07-06 Ashampoo AntiSpy 1.6.0 (0)
  Az Ashampoo AntiSpy egy igen hasznos rendszereszköz Windows 10 operációs rendszerekre, amivel konfigurálható több rendszeresen elért […]
 • Mini Radio Player 6.3.2.02024-07-04 Mini Radio Player 6.3.2.0 (0)
  A Mini Radio Player egy igen széles körű támogatottsággal rendelkező Online rádiócsatornák megnyitására megfelelő program amivel […]
 • W10Privacy 5.1.0.12024-06-04 W10Privacy 5.1.0.1 (0)
  A W10Privacy egy speciális Windows konfiguráló szoftver, aminek a futtatásával sokkal kevesebb információt fogsz kiszivárogtatni a PC […]
 • Paint 3D 6.2405.19017.02024-06-02 Paint 3D 6.2405.19017.0 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]

Szólj hozzá