BitClone9 1.0

A BitClone9 segítségével könnyedén tudsz biztonsági mentést készíteni komplett partíciókról, az azok visszaállításában is segédkezik. CD/DVD lemezek mentéséhez, klónozására is megfelelő. Free alkalmazás.

Biztonsági mentések készítésére több módszert is lehet használni. Vagy a Windows ezen beépített szolgáltatásával hozod azt létre, vagy egy külsős szoftvert vetsz be a feladatra. Külsős programok esetén igen nagy szórással lehet találkozni, ezek között vannak profik is igaz itt már komolyabb tudás is szükséges lehet. Ha annak híján vagy, használhatod a BitClone9 szoftverét ami valóban az egyszerűségre koncentrál.

A telepítés is igen minimalista, szinte azonnal elérhetővé válik a program összes funkciója. A kezelőfelület nem tartalmaz semmi extrát csak ami kell, így átlátható. Az indítás után, ki kell választanod azt a partíciót amit a mentésbe szeretnél foglalni. Itt alapvető információkat is szolgálatat annak teljes méretéről, a rendelkezésre álló szabad helyről, illetve a szektorok számáról. Egyedi nevet adhatsz meg a számára, illetve az is meghatározható, hogy hová helyezze el a végeredményt. A BitClone9 egyedi fájlkiterjesztést használ (image9) így az később könnyebben azonosítható. Igény esetén, képes a számítógépet kikapcsolni miután végzett. A visszaállítás sem sokkal bonyolultabb, csak be kell a számára tallózni a korábban létrehozott fájlt, majd meg kell adni a számára a visszaállítás helyét a többi már az ő dolga.

A BitClone9 különlegessége hogy igen egyszerűen és gyorsan dolgozik. Az egyéb funkciók részét képezi, hogy klónozni tud CD/DVD lemezeket, annak tartalmát ISO fájlkiterjesztéssel archiválja, azt később bármikor vissza lehet vele írni egy üres adathordozóra. Ha mégis magad szeretnél a backup tartalmáról dönteni, használhatod az FBackup nevű programot, ami biztosít hálózati, illetve tömörítési segédletet is. Szintén könnyen kezelhető, az egyszerűségre törekszik. Komplett meghajtók klónozására képes még a HDClone Free Edition ami egy beépített varázslófelületen asszisztál végig. Letölthető hordozható változatban is.

Összességében tekintve BitClone9-nek köszönhetően mindig biztonságban érezheted a számodra fontosnak ítélt partíciókon található fájlokat. Felépítésben a kezdő felhasználók igényeit tartja szem előtt. Teljesen ingyenesen használható.

BitClone9 összefoglaló:BitClone9 pillanatkép

 • Biztonsági mentés készítő szoftver
 • minimális beállítást igényel
 • CD/DVD lemezek esetén is használható (az állományok lemezre is írhatóak vele)
 • könnyű használat
 • egyedi fájlkiterjesztést használ
 • alapvető információk megjelenítése az adott tárolóeszközről
 • hordozható változatban is
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://isa999.com/

letoltes32bit

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
BitClone9
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XXCLONE 2.08.42016-08-30 XXCLONE 2.08.4 (0)
  Az XXCLONE egy teljesen ingyenesen használható biztonsági mentések készítésére alkalmas program. Vele akár komplett […]
 • HDClone Free Edition 6.0.52015-09-03 HDClone Free Edition 6.0.5 (0)
  A HDClone Free Edition nem csak egy biztonsági mentés készítő program, mivel felhasználhatósága ettől jóval tovább mutat, […]
 • CloneApp 1.18.7782016-07-24 CloneApp 1.18.778 (0)
  A CloneApp egy minimalista de mégis sokoldalú biztonsági mentések készítésére hivatott szoftver, amivel egyéni igények […]
 • BitCrypt9 1.22014-10-22 BitCrypt9 1.2 (0)
  A BitCrypt9 technológiájával a számodra fontos fájlokat tudod titkosítani, jelszóval levédeni az illetéktelen […]
 • BitCrypt9 Portable 1.22014-10-22 BitCrypt9 Portable 1.2 (0)
  A BitCrypt9 Portable egy telepítés nélkül futtatható fájltitkosító Free alkalmazás, vele jelszóval tudod levédeni a […]