Retro felhasználói felülettel futtatható fájlkezelő program a Midnight Commander

A fájlkezelő egy mappa szinkronizáláshoz, illetve kötegelt fájlszerkesztési munkafolyamatokhoz is remek kiegészítő amivel egy modern alapvető erőforrás igénnyel tervezett Magyar nyelvű programmal lehet fájlokat másolni, átnevezni, áthelyezni, mappákat összehasonlítani, illetve fájlokat törölni. FTP, SFTP hálózati kapcsolatok létrehozásához is futtatható.

A PC-n eltárolt fájlok, teljes mappák másolására, illetve a szerkesztésükre használható fájlkezelő szoftver amivel Windows, illetve FTP hálózati kapcsolatokon is lehet fájlokat módosítani, illetve azokat egy több előre integrált konfigurációs felületen definiált módszerrel kilistázni.

A Magyar nyelvű Midnight Commander fájlok mozgatásához, másolásához, törléséhez szerkesztéséhez, illetve kötegelt átnevezési munkafolyamatokhoz is használható.

A szoftver egy paneles felhasználói felülettel használható, konfigurálható a panelek paraméterei, illetve az extra fájladatok, rejtett fájlok kilistázása, a megnyitott panelek bezárhatóak, méretezhetőek, illetve fel tudjuk cserélni.

Mappák összehasonlításához is profi fájlkezelő

A hatékonyabb fájlkezelési funkciók eléréséhez gyorsbillentyűkombinációs parancsokat is használhatunk amihez a fájlkezelő egy szerkesztő eszközt is támogat amivel a szoftver gyakran futtatott szolgáltatásaihoz tudunk saját billentyűindító parancsokat készíteni.

Kötegelt fájlszerkesztési feladatok esetén a tartalmak jobb egérgombbal, illetve a CTRL billentyűgomb segítségével ki tudunk több fájlt is választani. A fájlok kiválasztása, illetve a fájlkezelési funkció konfigurálása után a szoftver egy az alábbi feladatokhoz letölthető fájlkezelő csekély idő, illetve teljesítmény paraméterekkel végzi el a fájlok csoportos szerkesztését.

A szabadon elérhető fájlkezelő program a Midnight Commander innen szerezhető be.

Midnight Commander – Fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Retro felhasználói felülettel futtatható fájlkezelő program a Midnight Commander
Szerző
Leírás
DOS parancssorosan futtatható paneles fájlkezelő program a Midnight Commander amivel akár mappákat is össze lehet hasonlítani illetve több profi szerkesztő funkciót is tartalmaz.

Kapcsolódó szoftverek