Szöveges dokumentumok megtekintéséhez, illetve a szerkesztésükhöz hatékony az xplorer2 LITE

Áttekinthető felhasználói felülettel használható paneles fájlkezelő program az xplorer2 LITE amivel felhasználóbarátabb hatékonyabb, definiált módszerrel tudunk a számítógépen tárolt fájlokhoz hozzáférni. A szoftver szöveges dokumentumok megnyitásához, illetve a szerkesztésükhöz is eredményes.

Az alkalmazással több ma használt szöveges dokumentumot is meg lehet megtekinteni, illetve szerkeszteni. TXT, HTML, RTF, PDF irodai tartalmak megnyitásához, módosításukhoz, illetve a keresési feladatokhoz használható ahol a tartalomban lehet adott szöveges részletet felkutatni ahol csak a szükséges kulcsszót kell a munkafolyamatokhoz definiált területre begépelnünk. A szoftver a keresési eredményekhez szükséges Text tartalmat kiemeli a kontextusban.

RTF, PDF dokumentumok megtekintéséhez, a fájlok szerkesztéséhez

Az xplorer2 LITE dokumentum szerkesztő a fontosabb funkciókat tartalmazza, egy ismertebb fájlkezelési feladatokhoz elérhető szoftver. A fájlkezelő program több modern funkciót biztosít amivel mappák szinkronizáláshoz, illetve a tömörített fájlok létrehozásához az azok megnyitására lehet futtatni ahol egyéni feladatokhoz mélyebb ismeretek nélkül választható ki.

A szoftver felhasználói felülete korlátlanul testre szabható ahol a mappák métere elhelyezkedése, illetve a szoftver extra szolgáltatásai definiálhatók. A program panelos felhasználói felületén kilistázott tartalmakat profi egyéni módszerrel tudja megtekinthetővé tenni. Az xplorer2 LITE fájlkezelő program innen szerezhető be.

xplorer2 LITE – fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Szöveges dokumentumok megtekintéséhez, illetve a szerkesztésükhöz hatékony az xplorer2 LITE
Szerző
Leírás
Paneles fájlkezelő szoftver amivel PDF fájlokat, illetve TXT dokumentumokat lehet megnyitni illetve módosítani. Az xplorer2 LITE profi módszerrel támogatja a fájlok kilistázását.

Kapcsolódó szoftverek