Letölthető az AB Commander 21.3 ( Fájlkezelő program )

Megjelent a rengeteg univerzális eszközökkel rendelkező fájlkezelő szoftver legfrissebb kiadása az AB Commander 21.3. A program hatékonyabb kiegészítőket biztosít mint az operációs rendszer által választható fájl adminisztráló eszköze. Korszerűbb fájlkezelővel, illetve egy minden kipróbálónak szükséges funkcionalitással módosítható Paneles elrendezéssel használható.

A szoftverrel, egy fájlformátum alapján használható integrált kereső eszközzel lehet azokban a mappákban felkutatni az adott feladathoz felhasználandó tartalmat. Az indítópanel egy dupla panel elrendezéssel tervezett megoldás ami a szükséges módszerrel definiálható, hogy milyen elvárások alapján jelenítse meg azokat a fájlokat amik egy mappában tároltunk el.

Korszerű fájlkezelő megoldás

Az aktuális verzió az AB Commander 21.3 akár egyszerre több tartalom átnevezéséhez is biztosít funkciót ahol egy profi szolgáltatás definíciós megoldás áll rendelkezésre.

A fájlkezelő képek esetén egy beépített kép nézegetővel is rendelkezik ahol a fotó megtekintéséhez fontosabb szolgáltatok rugalmasan választhatóak ki. Mappák szinkronizálásakor a kettő mappa elérési útvonalát kell beállítani, illetve hogy a tartalmak összehasonlításakor mely módszer szerint végezze el azt.

Az AB Commander 21.3 kiadás innen szerezhető be, lehetőség van a korábban létrehozott beállításokat betallózni a számára, így kevesebb időt igényel, hogy konfiguráljuk.

AB Commander 21.3 – Fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az AB Commander 21.3 ( Fájlkezelő program )
Szerző
Leírás
Paneles tervezéssel beszerezhető fájlkezelő szoftver ami mappák szinkronizálásakor minden fontosabb eszközt biztosít. Megjelent az AB Commander 21.3.

Kapcsolódó szoftverek