Undeleter Recover Files & Data 3.7.3.1.B93

Az Undeleter Recover Files & Data egy mobilra kifejlesztett törölt adat visszaállító program, amivel szinte bármilyen tartalom visszahozható, ami előzőleg eltávolításra került az eszközről. Ez az Android program használható képek, videók, törölt APK fájlok, dokumentumok esetén is. Természetesen a lista nem teljes. Ez a Free alkalmazás Magyar nyelven is tud.

Felvettél egy családi videót, azt törölted mivel a mobilodon kevés volt a hely, később mégis szükség lett volna rá, még van egy lehetőség hogy azt visszaállítsd ha az Undeleter Recover Files & Data törölt adat visszaállító Android programot kipróbálod.

Kategóriáján belül az egyik leghatékonyabb eredményeket biztosító eszköz, amit ráadásul igen egyszerű használni, mivel Magyar nyelven is tud.

Használata:

Az Undeleter Recover Files & Data indítása után egy barátságos felhasználói felületen van arra mód, hogy kiválasszuk, miként szeretnénk a programot használatba venni. Ő is támogatja hogy kézzel adjuk meg neki hogy hol keressen törölt elemeket továbbá azt hogy mit. Mint korábban említettük az Undeleter Recover Files & Data rengeteg kiterjesztést támogat, legyen az kép, videó, zene, dokumentum, vagy korábban letöltött APK telepítőkészlet. A rövid beolvasást követően egy áttekinthető listán sorolja fel azokat majd azok közvetlenül vissza is állíthatóak.

Akik fontosnak tartják azok közvetlenül fel is tölthetőek a Dropbox-ra, vagy a Google Drive tárhelyre, így azok később akár a mobil meghibásodása esetén is elérhetőek lesznek.

Hasonló törölt adat visszaállító program Androidra a DiskDigger undelete (root), igaz ő ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe.

Az Undeleter Recover Files & Data egy törölt adat visszaállító applikáció Androidos mobilokra, a különlegessége a Magyar nyelvi támogatás és a kifejezetten széleskörű, hatékony működés. A rendeltetésszerű funkciók biztosításához Root jogosultság szükséges. Csak akkor tud eredményeket biztosítani, ha a fájlt tartalmazó tárhely még nem íródott felül.

Undeleter Recover Files & Data

Undeleter Recover Files & Data összefoglaló:

 • Törölt adat visszaállító program Androidra
 • képek, videók, zenék, dokumentumok, APK fájlok…
 • egyszerű használat
 • Root jogosultság szükséges a használatához
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://fahrbot.co.uk/

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Undeleter Recover Files & Data
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • DiskDigger undelete (root) 1.0-2015-09-092015-11-09 DiskDigger undelete (root) 1.0-2015-09-09 (0)
  A DiskDigger undelete (root) segítségével vissza tudod szerezni a véletlenül törölt fájljaidat Androidos eszközön. Ez a Free […]
 • Undelete 360 2.1.62013-03-02 Undelete 360 2.1.6 (3)
  Az Undelete 360 segítségével a véletlen törölt adatainkat tudjuk visszaállítani ha még nem íródtak felül. Egy véletlenül törölt […]
 • File Undelete 5.0.1.252021-04-12 File Undelete 5.0.1.25 (0)
  A File Undelete ideális Free alkalmazás, hogy a véletlenül törölt fájlokat vissza tudd állítani. Képek, illetve letörölt ZIP […]
 • Wise Force Deleter 1.532020-07-30 Wise Force Deleter 1.53 (0)
  A Wise Force Deleter segítségével véglegesen törölni tudod azokat a fájlokat a számítógépedről, amit maga a rendszer valamilyen oknál […]
 • Secure File Deleter 6.062019-07-13 Secure File Deleter 6.06 (0)
  A Secure File Deleter egy fájlok végleges megsemmisítésére alkalmas szoftver, amivel komolyabb erőfeszítés nélkül tudod a bizalmas […]