Törölt adat

Puran File Recovery 1.2.1

A Puran File Recovery egy Windows 10 támogatottsággal biztosított törölt adatok helyreállítására szakosodott program. A szoftver több keresési lehetőséggel, egyszerű használati opciókkal áll rendelkezésre a kipróbálói számára. Támogatja a képek, videók, dokumentumok vagy szinte bármilyen tartalom helyreállítását. Free alkalmazás.

Ha véletlenül töröltél egy olyan fájlt a gépedről, amit sehogy sem tudsz pótolni, akkor még van egy lehetőség arra, hogy azt visszaállítsd, ha kipróbálod a Puran File Recovery nevű programot.

Az alkalmazás nem csak akkor tud eredményeket biztosítani, ha az adott elem a kukában található, hanem abban az esetben is, ha már azt onnan is eltávolítottad. A Puran File Recovery letölthető, illetve használható a Puran Utilities nevű karbantartó alkalmazás keretein belül, de ha csak egy törölt adat helyreállítóra van szükséged, a címben szereplő program is bőven elég.

Az alkalmazás telepítése után egy igen egyszerű, áttekinthető, kezdőknek is kedvező felhasználói felület fogad, ahol az első használatba vétel előtt kiválasztható, hogy mely meghajtón, esetleg merevlemezen kezdeményezzünk korábban törölt fájlok utáni keresést.

A szoftver szinte bármilyen fájlkiterjesztés esetén teljes értékű szolgáltatást tud biztosítani, legyen az képek, dokumentumok, videók, vagy akár alkalmazások telepítőfájljai.

A tényleges használatba vétel előtt a Puran File Recovery néhány speciális beállításhoz is közvetlen hozzáférést biztosít, többek között mély keresések is kezdeményezhetőek.

A keresés végrehajtása után egy listán sorolja fel azokat a fájlokat amik még visszaállíthatóak. Képek esetén előnézeti mód is rendelkezésre áll. Ha egy adott fájlt szeretnél visszaszerezni, akkor opcionálisan az is kiválasztható.

Amire még érdemes kitérni, hogy a Puran File Recovery mint a hasonló alkalmazások ő is csak abban az esetben tud eredményeket biztosítani, ha a szóban forgó törölt fájlok nem lettek felülírva a merevlemezen.

A Puran File Recovery helyett használhatod még az M3 Data Recovery Free, illetve a Recuva nevű alkalmazást, ami népszerűbb, továbbá beszerezhető telepítést nem igénylő változatban is.

A Puran File Recovery egy speciális segédalkalmazás, amivel néhány lépésben tudod visszaállítani azokat a fájlokat amiket véletlenül töröltél. Ingyenesen használható. Kezdőknek sem jelent problémát a használata.

Puran File Recovery

Puran File Recovery Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Puran File Recovery
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • File Recovery 1.26.0.282024-06-07 File Recovery 1.26.0.28 (0)
  A File Recovery ideális Free alkalmazás, hogy a véletlenül törölt fájlokat vissza tudd állítani. Képek, illetve letörölt ZIP […]
 • SoftPerfect File Recovery 1.22019-03-31 SoftPerfect File Recovery 1.2 (0)
  A SoftPerfect File Recovery pillanatok alatt felkutatja a PC merevlemezén azokat a fájlokat amiket korábban véletlenül töröltél, ha […]
 • Remo Recover FREE Edition 6.0.0.2412024-07-23 Remo Recover FREE Edition 6.0.0.241 (0)
  A Remo Recover FREE Edition egy fejlett algoritmusú ingyenes törölt adat helyreállító ami SD, SSD, USB, Flash meghajtókhoz, illetve […]
 • Recuva 1.54.1202024-06-26 Recuva 1.54.120 (0)
  A Recuva segítségével a kukából is kiürített elemeket tudjuk visszaállítani abban az esetben ha utólag mégis szükség lenne rá. Ez a […]
 • Recuva Portable 1.54.1202024-06-26 Recuva Portable 1.54.120 (0)
  A Recuva Portable segítségével törölt fájlok visszaállítására adódik lehetőség abban az esetben ha a merevlemezen még nem íródott […]

Szólj hozzá