Blog

Emjysoft Easy Clean: Indítópult kezelőt is tartalmaz az alábbi karbantartó program

A szoftver több módszerrel teszi lehetővé, hogy ki tudjuk pucolni azokat a Windows területeket ahol rengeteg olyan fájl gyűlt össze ami teljesítménybéli problémákat okozhat. A karbantartó program indítópult kezelőt, böngésző pucolót is tartalmaz, ezzel is kibővítvén a felhasználhatósági lehetőségeit. Az Emjysoft Easy Clean megoldást biztosít a lassú PC-k számára.

Ideális funkció felszereltséggel rendelkező profi karbantartó szoftver az Emjysoft Easy Clean, a merevlemezen található fájlok teljesítményjavulásához szükséges feladatokon kívül egyéb fontosnak számító konfiguráló eszközt is tartalmaz.

Komplex Windows karbantartás

A program használatával nincs szükség merevlemez, Registry, böngésző pucoló programra, sőt még arra sem hogy töredezettségmentesítés, illetve indítópult rendszerező feladatokhoz kelljen manuálisan alkalmazásokat beszerezni. A programot kipróbálók a funkciókat a fő kezelőfelületen választhatják ki, hogy elindíthassák, hogy ki lehessen próbálni, itt rengeteg előnyös eszköz áll rendelkezésre. Néhány kattintással kereshetőek meg, törölhetőek a fölösleges fájlok így szinte azonnal észre is vehető, hogy jobb teljesítménnyel használható a Windows rendszer. Az Emjysoft Easy Clean szabadon kipróbálható verziója időkorlátosan használható, azt innen töltheted le, ezalatt minden funkciója teljes értékűen futtatható.

Emjysoft Easy Clean – karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Emjysoft Easy Clean: Indítópult kezelőt is tartalmaz az alábbi karbantartó program
Szerző
Leírás
Karbantartó szoftver böngésző pucolóval, Registry optimalizálóval: Emjysoft Easy Clean

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá