Panda Dome Free Antivirus: Szabadon kipróbálható víruseltávolító szoftver

Egy remek megtervezéssel rendelkező profi víruskereső, eltávolító program ami ingyenesen próbálható ki bárki számára. Több olyan funkcióval is rendelkezik amire bármikor szükség lehet a biztonságosabb Windows környezet létrehozásához. A Panda Dome Free Antivirus VPN, folyamat, illetve hálózat elemzőt is tartalmaz, az utóbbinál saját blokkolásokat is létrehozhatunk.

Fejlesztői megközelítésből a szoftver túlságosan sok újdonságot nem tartalmaz a hivatalos oldalról beszerezhető kiadásokkal összehasonlítva mivel több felhő alapon használható kártevő eltávolítót is kipróbálhattunk korábban. A Panda Dome Free Antivirus is hasonló elven működik, így jelentős erőforrás igényt tud levenni a számítógépünkről amellett hogy magas felismerési arányt biztosít.

Mint bármely víruskereső szoftver esetén, vele is manuálisan kezdeményezhető a kártevők felkutatása adott objektumra szűkítve, azt a karanténba mozgatja teljesen automatikusan.

Az ingyenes víruskereső program néhány olyan plusz funkcióval is rendelkezik amivel többet nyújt a „ Free „ alternatíváktól. Ilyen a folyamat elemzője, illetve a hálózat figyelője ezzel egy teljes rendszer információt kaphatunk. Képes a cserélhető adathordozóinkat átvizsgálni a szükséges felismerési aránnyal. A Magyar nyelvű program innen szerezhető be.

Panda Dome Free Antivirus – Víruskereső program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Panda Dome Free Antivirus: Szabadon kipróbálható víruseltávolító szoftver
Szerző
Leírás
Felhő alapon használható víruskereső program, több különleges funkcióval. Panda Dome Free Antivirus: Szabadon kipróbálható víruseltávolító szoftver

Kapcsolódó szoftverek