Több extra funkciót is tartalmaz az alábbi karbantartó a Cleaning Suite

A program egy remek karbantartó eszköz amivel törölhetőek a nem használt, az operációs rendszer futtatását hátráltató tartalmak. A Cleaning Suite egy korszerű felhasználói felülettel indítható el, képes konfigurálni azokat a beállításokat, területeket amikkel a gépből plusz teljesítményt lehet elérnünk ami az optimalizáló eszköz futtatása esetén kapható meg.

Egy hatékony karbantartó szoftver ami a gép gyorsításához, illetve a már fölösleges fájlok törlésének az elvégzéséhez szükséges funkciókat lehet felfedezni. A Windows optimalizáló kiegészítő a Cleaning Suite az összes teljesítmény gondot, illetve nem kellő fájlok felhalmozáshoz használt mappa tartalmi törlésére használható.

A szoftver a merevlemezen az installált alkalmazások, böngészők, illetve a Windows munkafolyamat előzményeinek a törlésre futtathatjuk ahol az indítófelületen a felhasználó akár ki is tudja választani, hogy mik azok a tartalmak amiket törölni szeretne ami a karbantartáshoz szükséges.

Temp mappák pucolásához is ideális

A Cleaning Suite a fölösleges alkalmazások törlésére is kipróbálható ahol hatékonyan lehet azokat uninstallálni majd az azok munkafolyamat előzményeinek a törlésével akár sokkal hatékonyabb rendszert hozhatunk létre.

A karbantartó szoftverrel az automatikusan induló folyamatokat egy áttekinthető lista alapján listázva, illetve a fölöslegeseket eltávolítva lehet gyorsabb Windows indulást elérnünk.

Cleaning Suite – karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Több extra funkciót is tartalmaz az alábbi karbantartó a Cleaning Suite
Szerző
Leírás
Karbantartáshoz, illetve konfiguráláshoz támogatja azokat az eszközöket amivel gyorsabb Windows rendszert érhet el az a felhasználó aki a számítógép teljesítményének az optimalizálását a Cleaning Suite nevű programmal végzi el.

Kapcsolódó szoftverek