Karbantartó szoftverek

Cleaning Suite 4.013

A Cleaning Suite egy multifunkciós feladat támogatással elérhető program amivel eltávolítható az összes azon fájlok amik az operációs rendszert lassabbá teszi, az eredeti teljesítményt lehet visszaállítanunk akár egy kezdő számára sem okoz problémát a szoftver használata. Böngésző pucoló, merevlemez, Registry, program eltávolító, memória optimalizáló funkciót is biztosít.

A szoftver egy karbantartó megoldás amivel a merevlemezen található fölösleges fájlokat lehet törölni, ami az operációs rendszer gyorsabb futtatásához fontos. A Cleaning Suite egy modern eszköz a Windows rendszer futtatásakor összegyűlt fölösleges fájlok törléséhez.

A Cleaning Suite letöltése után a szoftver telepítése, illetve a futtatása után egy modern, egyszerűen használható felhasználói felület kínálja azokat a funkciókat amik Karbantartási feladatok indítása után egy definiált feladathoz kell.

A karbantartó szoftver használója rengeteg olyan kiegészítőt képes kipróbálni amihez eddig több szoftver használatára volt szükség, esetleg az operációs rendszer által elérhető integrált szolgáltatása nem biztosított egy olyan beállítást amire szükségük volt. A szoftver tervezése alapján a karbantartóról nem mondható el hogy egy egyhangú unalmas szoftver mivel rengeteg remek, fontos feladathoz egy eredményesen használható kiegészítővel lett elkészítve. A Cleaning Suite hely felszabadításához is megfelel.

Registry tisztításhoz is futtatható a Cleaning Suite

A karbantartó, a Cleaning Suite merevlemez tisztítót, registry, böngésző pucolót is tartalmaz amivel extra tárhelyet lehet felszabadítani. Megjeleníti azokat a folyamatokat, illetve szolgáltatásokat az operációs rendszerrel egy adott időpontban indulnak el, törölhetjük azokat a folyamatokat amik fölöslegesek. A program egy uninstaller funkcióval teszi felhasználóbarátabbá a már fölöslegessé vált alkalmazások törlését amivel a fölösleges fájlok is törölhetőek egy feladaton belül. A Cleaning Suite indítópult konfigurálási munkafolyamatokhoz is remek.

Ha az alábbi szoftver nem fele meg, abban az esetben az R-Wipe&Clean, illetve a Wise Care 365 nevű program egy hatékony kiegészítő.

A Cleaning Suite egy Böngésző, Registry, merevlemez, lomtár pucoló program. A program egy uninstallert, indítópult kezelőt, memória pucolóval biztosítja az eredményesebb karbantartáshoz szükséges eszközök futtatását.

Cleaning Suite

Cleaning Suite Összefoglaló:

 • karbantartó szoftver
 • Böngésző pucoló
 • merevlemez tisztító
 • Registry tisztító
 • Indítópult kezelő
 • Program eltávolító
 • Memória optimalizálás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.ascompsoftware.com/en/
Cleaning Suite letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Cleaning Suite
Platform
Windows
Teljes ár
USD 19,90
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Cleaner One Pro 6.8.232024-04-21 Cleaner One Pro 6.8.23 (0)
  A Cleaner One Pro multifunkciós karbantartó szoftverrel vissza tudjuk a Windows rendszer teljesítményét a merevlemez, illetve a […]
 • WinZip System Utilities Suite 4.0.3.42024-02-15 WinZip System Utilities Suite 4.0.3.4 (0)
  A WinZip System Utilities Suite egy multifunkciós Windows feladatokhoz készített HDD, beállításjegyzék pucoló amivel akár értékes […]
 • System TuneUp 5.6.0.4852022-06-20 System TuneUp 5.6.0.485 (0)
  A System TuneUp több hasznos szolgáltatással rendelkezik amivel karbantartani lehet az operációs rendszert. A Windows rendszerre […]
 • PC Cleaner Perfect 1.0.3.552016-12-11 PC Cleaner Perfect 1.0.3.55 (0)
  A PC Cleaner Perfect egy multifunkciós karbantartó szoftver, Windows tisztító alkalmazás, amivel egyetlen felületen van arra […]
 • TweakPower 2.0562024-07-08 TweakPower 2.056 (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]

Szólj hozzá