Defencebyte Computer Optimizer: program eltávolítóval, Registry pucolóval rendelkező karbantartó szoftver

Egy remek megtervezéssel rendelkező spéci karbantartó szoftver Windows rendszerre a Defencebyte Computer Optimizer, ami többek között program eltávolítót, rendszer informálót is tartalmaz. Vele valóban gyorsítható a PC teljesítménye.

A szoftver ingyenesen 15 napig használható teljes értékűen ezalatt a próbaidőszak alatt minden funkciója teljes értékűen vehető igénybe. A Defencebyte Computer Optimizer megoldást biztosít a böngészők, a Registry, a merevlemez komplex tartalmi elemzéséhez, hogy megtudd mik azok a fájlok amiknek már semmilyen hasznuk nincs, így azok törölhetőek. A program tudja pucolni a telepített böngészőidet, a Registry-t így az operációs rendszer stabilitása fokozható. Itt manuálisan választhatóak ki hogy mely tartalmakat vegye figyelembe az elemzéskor. A karbantartó szoftver minden funkciója a fő felhasználói felületről érhető el, illetve aktiválható. Ki tudja üríteni a lomtárat, az átmeneti tároló mappákat ezekről külön jelentést tud készíteni.

A program eszközkészlete között felfedezhető még egy feladatkezelő funkció, amivel a futó alkalmazások listázhatóak ki, illetve azok azonnal le is állíthatóak amellett hogy valós időben meg tudja jeleníteni az aktuális erőforrás terheltségi szintet. A Defencebyte Computer Optimizer legújabb kiadása innen szerezhető be.

Defencebyte Computer Optimizer – karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Defencebyte Computer Optimizer: program eltávolítóval, Registry pucolóval rendelkező karbantartó szoftver
Szerző
Leírás
Ígéretes, rengeteg hasznos funkcióval rendelkező karbantartó szoftver. Defencebyte Computer Optimizer...

Kapcsolódó szoftverek