Reduce Memory 1.4

A Reduce Memory karbantartó szoftverrel optimalizálható a Windows, azt erőforrások hatékonyabb rendszerezésre lehet használni. A szoftver időzített módszerrel is használható amikor csak abban az esetben fut amikor szükséges, nem kell installálni. A Free alkalmazás néhány egyszerűbb adatot, rendszer információt is megjelenít.

Remek eszköz abban az esetben a Reduce Memory ha régebbi PC konfigurációt használunk, kevés memóriát tartalmaz, ami a nagyobb méretű alkalmazások teljesítmény romlását eredményezi.

A Reduce Memory letöltése után a szoftver felületén néhány kattintással lehet a fontos beállításokat felfedezni, amiknek a módosítása nem minden szituációban kell módosítanunk.

A szoftver minden felhasználónak kényelmes beállításokat és remek optimalizálási lehetőséget biztosít abban az esetben ha rengeteg alkalmazást használnunk, nagyobb memóriamennyiséggel rendelkezik a számítógép. Optimalizálja a folyamat előzményeket, az azok törlésével hely felszabadulás érhető el.

Reduce Memory – Memória optimalizáló

A futtatásakor egyetlen parancs kiadásával lehet helyet felszabadítani, ahol törli azokat a folyamatokat amik az aktuális tevékenységekhez már nem szükségesek. A beállításoknál hozzárendelhető az automatikusan induló programok listájához, az első indítása után a beállítások után nem szükséges több felhasználói interakció.

A Reduce Memory karbantartó remek kiegészítő ha kevés memóriával rendelkezik a gép, de mindenképp szükséges hogy egyszerre több szoftvert futtassunk.

Az alkalmazással megjeleníti a számítógépben rendelkezésre álló memória mennyiséget, illetve hogy ennyit használnak a futtatott szoftverek. Az rendszer informáláshoz, illetve a szoftver használatához szükséges.

A Reduce Memory nevű alkalmazást telepítés nélkül használhatjuk, több gépen is úgy lehet futtatni, hogy nem szemetel és egy cserélhető adathordozóról is futtatható.

A memória karbantartásához a MemoryCleaner illetve a Wise Memory Optimizer megoldását lehet használni, hasonló feladatokra hozták létre.

A Reduce Memory egy memória tisztító, karbantartó szoftver amivel időzítve lehet erőforrást felszabadítani. Hordozható alkalmazás.

Reduce Memory

Reduce Memory összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Reduce Memory
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MemoryCleaner 2.702020-12-30 MemoryCleaner 2.70 (0)
  A MemoryCleaner egy ingyenes memória optimalizáló, tisztító amivel a lehető legkevesebb időráfordítással lehet erőforrást […]
 • Wise Disk Cleaner 10.7.2.8002021-10-24 Wise Disk Cleaner 10.7.2.800 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten is, így csak egyszer kell […]
 • Wise Disk Cleaner Portable 10.7.2.8002021-10-24 Wise Disk Cleaner Portable 10.7.2.800 (0)
  A Wise Disk Cleaner Portable hordozható szoftver segítségével akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, […]
 • Optimizer 10.32021-10-10 Optimizer 10.3 (0)
  Az Optimizer egy rendszer hangoló, Windows konfiguráló program, amivel akár karbantartási feladatokat is el lehet végezni. Az alábbi […]
 • TweakNow RegCleaner 7.3.62021-10-10 TweakNow RegCleaner 7.3.6 (0)
  A TweakNow RegCleaner profi karbantartó szoftver amivel a számítógép teljesítményét lehet optimalizálni, ami a korábban eltárolt […]