DISM ++ 10.1.1000.1

A DISM ++ Egy számos extra szolgáltatással rendelkező Karbantartó szoftver, amivel a Windows nem csak hogy optimalizálható, hanem szükség esetén számos konfigurációs szervhez is hozzá lehet férni. Eltávolítható vele minden olyan fájl ami csak az értékes helyet foglalja, többek között a Temp mappák tartalmának a törlésére is ideális. Free alkalmazásként futtatható.

Itt egy profi, különleges, egyedi lehetőségeket biztosító karbantartó szoftver a DISM ++. A programmal, néhány egyszerű lépés követése mellett tudsz jobb teljesítményt kihozni a számítógépedből, sőt opcionálisan konfigurálni is tudod azt, a testre szabottabb operációs rendszer elérésnek a céljából.

A DISM ++ letöltése és indítása után egy egyedi, de egyben jól navigálható kezelőfelület fogad, ahol több igen hasznos szolgáltatás, funkció is helyet kapott. Az alkalmazással gyorsan fel lehet kutatni azokat a fájlokat a merevlemezen amik a Windows használata során felhalmozódtak már semmilyen érdembéli szerepet nem töltenek be.

A DISM ++ tartalmaz egy speciális Startup Manager szolgáltatást, amivel a Windows-hoz tartozó automatikus folyamatok tekinthetőek át, illetve adminisztrálhatóak. A szoftver segítségével Uninstallálhatóak azok a Windows Store elemek amiket már nem szeretnél használni.

A DISM ++ az extra szolgáltatásai részeként néhány „ Windows konfigurációs „ területhez is hozzáférést biztosít, ezt az opciót inkább jártasabb ismeretekkel rendelkezők számára javasoljuk.

Az alkalmazással kezelhetővé válik az operációs rendszerhez tartozó Windows WIM fájlhoz való hozzáférés a biztonsági mentés Tool-hoz is korlátlan lehetőséget biztosít.

A DISM ++ rendeltetésszerű használata esetén, számos korábban tapasztalt Windows hiba válik javíthatóvá.

Karbantartási feladatokra használhatod még a Wise Care 365 nevű alkalmazást, amivel a rendszerleíró értékeit is optimalizálni lehet. A DisCleaner megoldása Programeltávolítót, illetve böngésző tisztító funkciót is tartalmaz.

A DISM ++ egy ingyenes, inkább jártasabb felhasználói ismeretekkel rendelkezők számára megtervezett karbantartó szoftver, amivel Optimalizálható a Windows, illetve számos konfigurációs lehetőséghez is hozzá lehet férni.

DISM ++

DISM ++ Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Windows optimalizálási lehetőség
 • A Windows Store elemeinek az eltávolításához
 • Temp mappa tartalmának a törléséhez
 • nem igényel installációt
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.chuyu.me/en/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
DISM ++
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ainvo Disk Cleaner 2.0.1.12232018-11-13 Ainvo Disk Cleaner 2.0.1.1223 (0)
  Az Ainvo Disk Cleaner karbantartó szoftverével egy adott területre optimalizált Windows pucolót próbálhatsz ki. Vele konfiguráltan […]
 • Temp Cleaner 1.22018-11-25 Temp Cleaner 1.2 (0)
  A Temp Cleaner talán az egyik legegyszerűbb módszert biztosítja a karbantartó szoftverek között hogy a Windows Temp mappáinak a […]
 • Black Bird Cleaner 1.0.4.32017-10-14 Black Bird Cleaner 1.0.4.3 (0)
  A Black Bird Cleaner egy rendkívül hatékony karbantartó szoftver, Windows optimalizáló, amivel rengeteg hasznos feladatot el tudsz […]
 • Simple Care 22017-10-07 Simple Care 2 (0)
  A Simple Care egy kifejezetten egyszerűen használható karbantartó szoftver. A program segítségével akár egyetlen kattintással […]
 • Maintener 1.7.66062018-02-18 Maintener 1.7.6606 (0)
  A Maintener nevű programmal PC teljesítmény javulás érhető el, ahol Karbantartási feladatokat, illetve Windows optimalizálási opciók […]