Ingyenes Spyware, Rootkit eltávolító – SpyBot

Telepítés nélkül is beszerezhető remek, komoly támogatottsággal rendelkező kártevő eltávolító eszköz, amivel gyakorlatilag néhány kattintással távolíthatóak el a veszélyes, akár adatlopást eredményező vírusok. A SpyBot Spyware, Rootkit kártevőknél jeleskedik magas felismerési aránnyal.

A szoftver telepíthető kiadásának az installálása után néhány kattintással használhatóvá tehető, azonnal ellenőrizni tudjuk, hogy tartalmaz e a gép olyan kártevőket amik veszélyt jelentenek az adatainkra nézve. A víruseltávolító szoftver specialitásai közzé tartoznak a Spyware, illetve Rootkit programok, amik igen észrevétlenül képesek olyan tevékenységeket végrehajtani amit csak néhány víruskereső ismer fel. A címben említett szoftver ezt valós időben tudja azt felismerni, majd azt törölni. Egyszerű beállítási felülettel, ahol még immunizálni is lehet a Windows rendszert a későbbi vírusfertőzések kivédésének az érdekében. A SpyBot Magyar nyelvű felhasználói felületén a beállításoknál csak néhány egyszerű lépést kell követni, hogy vírusmentesen használhassuk a számítógépünket, illetve hogy meg lehessen előzni a későbbi problémákat. A szoftver fizetős kiadása sokkal több feladatot támogat, néhány különleges funkció is felfedezhető, ilyen az indító CD lemez létrehozása, Parancssor eszközök, rendszerleíró javítás, FileAnalyzer. Ha pont erre a programra van szükséged azt innen szerezheted be. Teljesen ingyenes, Magyar nyelven elérhető felhasználói felület jellemzi.

SpyBot -Rootkit eltávolító szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes Spyware, Rootkit eltávolító - SpyBot
Szerző
Leírás
SpyBot - Ingyenes, profi víruskereső szoftver

Kapcsolódó szoftverek