Blog

Protegent AV Cloud: valós idejű víruskereső szoftver felhő alapú futtathatósággal

Egy valós idejű védelmet támogató a hagyományos kártevő eltávolító szoftverektől egy sokkal hatékonyabb megoldást kínáló szoftver a Protegent AV Cloud. Az alkalmazás a felhőben végzi el a legtöbb feladatot amire létrehozták így optimális erőforrás jellemzőkkel rendelkezik bármely számítógéphez. Vírusok kereséséhez és az azok eltávolításhoz.

Profi, eredményes kártevő kereső szoftver Windows rendszerre amivel minden kártékony feladat végrehajtására létrehozott szoftver eltávolításához és az azok felismeréséhez használható.

A szoftver szinte bármely hardveres paraméterrel rendelkező számítógépen használható mivel csekély erőforrást igényel azért hogy biztonságosabban használható legyen a gép. Csak internet kapcsolatra van szükség vírustörléshez, a keresés online egy felhő szolgáltatáson belül történik.

Online kártevő eltávolító

Az alkalmazás nem okoz teljesítmény problémát a keresések során, nem kell a frissítésével sem az időt tölteni. A vírusok felismerése valós idejű. A Protegent AV Cloud több kártevő felkutatási módszert tesz lehetővé, egy meghajtó elemzése, teljes vizsgálat. A felkutatott kártevők igény szerint válnak kezelhetővé, kizárásokhoz is adható ha téves riasztást kapunk. A Protegent AV Cloud ingyenesen beszerezhető kiadása erről az oldalunkról lehet letölteni.

Protegent AV Cloud – víruskereső, eltávolító alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Protegent AV Cloud: valós idejű víruskereső szoftver felhő alapú futtathatósággal
Szerző
Leírás
Felhő alapú víruskereső és eltávolító alkalmazás ami valós időben detektálja a gyanús eseményeket. Protegent AV Cloud.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá