Rövidebb Windows Boot idő a végeredmény a SterJo Startup Patrol futtatása esetén

A kiegészítő egy ingyenesen használható indítópult kezelő program amivel akár gyorsabbá tehető a Windows indulása. Le lehet tiltani azokat a szolgáltatásokat, programokat amikre nincs szükség. A kedvenc szoftverek automatikus betöltődését is konfigurálhatjuk a SterJo Startup Patrollal.

A szoftverrel ki lehet listázni azokat az alkalmazásokat, illetve szolgáltatásokat amik a Windows indulásakor egyszerre betöltődnek. A SterJo Startup Patrol Windows 10 rendszeren is optimális kompatibilitással futtatható verziójával az indítópult bejegyzések szerkeszthetőek, ahol törölhetőek azok amik nem megfelelő teljesítmény jellemzőket hoznak létre.

Felhasználóbarát indítópult konfiguráló

A használatakor javasolt körültekintéssel eljárni mivel olyan szolgáltatásokat is törölhetünk ami az operációs rendszer futtatásához kell. A programmal felsorolt szoftverek letiltása, a bejegyzés törlése, illetve az azok engedélyezése alternatív beállítások választhatóak ki.

A SterJo Startup Patrol konfigurálóval lehetőség van, hogy az operációs rendszerrel egyszerre betölteni olyan programokat amivel akár egy időzített munkafolyamatot szeretnénk elvégezni.

Ha egy ingyenes konfiguráló programmal módosítani akarod azoknak a szolgáltatásoknak a listáját ami az operációs rendszerrel egyszerre töltődik be, remek megoldás, innen szerezhető be.

SterJo Startup Patrol – indítópult kezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Rövidebb Windows Boot idő a végeredmény a SterJo Startup Patrol futtatása esetén
Szerző
Leírás
Ingyenes konfiguráló program amivel az indítópult tartalmát lehet módosítani. A SterJo Startup Patrol felhasználói gyorsabbá tehetik az operációs rendszert.

Kapcsolódó szoftverek