SterJo Startup Patrol 1.6

A SterJo Startup Patrol megoldásával a Windows rendszer indítópult beállításait lehet módosítani ahol a meglévő értékek törölhetőek, illetve újak hozhatóak létre. A Free alkalmazással egy korszerű, gyorsabb operációs rendszert lehet futtatni.

A szoftver azok számára lehet egy tökéletes konfiguráló kiegészítő Windows rendszerre akik rengeteg alkalmazást használnak ami az operációs rendszert lassabbá teszi. A SterJo Startup Patrol egy indítópult kezelő szoftver ami hordozható kiadásban is beszerezhető.

A SterJo Startup Patrol letöltése után a program installálása, majd a futtatása után a program az összes azon Startup bejegyzést listázza ami az Windows indulásakor betöltődik.

A lista egy univerzális megoldás ami rengeteg olyan információt tartalmaz amivel sokkal egyszerűbben lehet kiválasztani azokat a kiegészítőket amik fölöslegesek, törölni szeretnénk az automatikusan induló programok listájáról.

A SterJo Startup Patrol eszköze informál az adott alkalmazás elérési útvonala, aktuális indítási paraméterek, a szoftver neve az összes azon tulajdonságról minden lényegesebb információt meg lehet tudni vele amivel a szoftver hatékonyabb indítópult konfigurálása próbálható meg.

A szoftverrel a bejegyzések szerkesztéséhez csak ki kell választani azt az alkalmazást amihez a definiált bejegyzést létrehozta a program, az alkalmazás, eltávolítható, kikapcsolható, illetve manuálisan lehet a Startup beállításokat saját konfigurációs paramétereket létrehozni.

Indítópult konfiguráló szoftver a SterJo Startup Patrol

A futtatásával biztonságosabbá tehető a Windows ahol azok az automatikusan induló folyamatok is szerkeszthetőek amik ismeretlen forrásból származhatnak, esetleg kártevőket tartalmaz.

A szoftver az installálása után automatikusan figyelemmel kíséri az új szoftverek telepítését majd értesít, hogy módosítja az operációs rendszer az indítópult beállításait. Tiltható, illetve engedélyezhető, nem szükséges hogy később az adott szolgáltatás beállításait módisítsuk.

Indítópult konfigurálóval szoftver az Autorun Organizer, illetve a Task Manager DeLuxe amik egy egyszerűbb módszert tesznek lehetővé, hogy az alábbi beállításokat igény szerint konfiguráljuk.

A SterJo Startup Patrol egy Startup Manager program amivel el lehet távolítani, illetve tilthatóak azok az automatikusan induló szoftverek listája amiket csak ritkán futtatunk. Gyorsabb Windows érhető el. A szoftver telepítés nélkül is beszerezhető.

SterJo Startup Patrol

SterJo Startup Patrol Összefoglaló:

 • Windows konfiguráló program
 • Indítópult szerkesztő program
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • törölhető, illetve saját bejegyzések létrehozása is támogatott
 • riasztás új bejegyzés létrehozásakor
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.sterjosoft.com/startup-patrol.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SterJo Startup Patrol
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TweakPower Portable 1.171 Beta2021-03-08 TweakPower Portable 1.171 Beta (0)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Startup Sentinel 1.82020-09-27 Startup Sentinel 1.8 (1)
  A Startup Sentinel segítségével konfigurálni tudod azokat a programokat amik automatikusan töltődnek be a rendszerrel. Gyorsíthatod […]
 • Startup Manager For Windows Free 1.22019-09-09 Startup Manager For Windows Free 1.2 (0)
  A Startup Manager For Windows Free indítópult kezelő programmal jelentős mértékben gyorsítani lehet a Windows indulásán, néhány […]
 • XTR Toolbox 1.52018-01-15 XTR Toolbox 1.5 (0)
  Az XTR Toolbox egy sokrétűen használható Windows konfigurálási feladatokat is támogató karbantartó szoftvert, amit még telepíteni sem […]
 • Startup Delayer 3.0 Build 3662015-12-18 Startup Delayer 3.0 Build 366 (0)
  A Startup Delayer segítségével rendszerezni tudod az automatikusan induló folyamatokat gépeden. A fölösleges elemek letiltásával […]