Blog

Windows kikapcsoló, újraindítási tevékenységekhez elérhető konfiguráló az AutoOff

A konfiguráló egy egyszerűen használható konfiguráló megoldás amivel az energiagazdálkodási szolgáltatásokat egy hatékony funkciókkal tudjuk módosítani. Az AutoOff a Windows leállítására, újraindítható kikapcsolható a monitor kikapcsolásához eredményes.

Több extra konfigurálási megoldással tudjuk az energiagazdálkodási szolgáltatást egy hatékonyabb modern felülettel rendelkező szoftverrel egyénileg definiálni. Az AutoOff a Windows leállításához, újraindításához, kijelentkezéshez, a monitor kikapcsolásához, bekapcsolásához hatékony.

A szoftverrel akár riasztásokat lehet készítenünk a konfigurálóval létrehozott feladatokhoz, ahol saját audió fájl kiválasztásához is tartalmaz egyéni beállításokat.

A konfiguráló alkalmazás egy felhasználó központú indítófelülettel rendelkezik ahol akár az előre definiált tevékenység elvégzéshez lényeges, fontosabb időpontot is meg tudja jeleníteni.

Hatékony feladat szervező program amivel akár teljes mértékben eltérő eredményekkel konfigurálható az energiagazdálkodási szolgáltatás.

Szoftverek előre konfigurált időpontban történő futtatása, illetve leállítására is tartalmaz funkciót amivel akár sokkal hatékonyabban lehet egyénileg elvégezhetünk szinte bármilyen tevékenységet, illetve speciális projektekhez választhatjuk.

A program minimális erőforrással használható ahol a tálcán a létrehozott paraméterekkel tudja az energiagazdálkodási szolgáltatásoknál konfigurált feladatokat elvégezni. Az Ingyenes Windows konfiguráló alkalmazás az AutoOff innen érhető el.

 

AutoOff – konfiguráló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows kikapcsoló, újraindítási tevékenységekhez elérhető konfiguráló az AutoOff
Szerző
Leírás
Korszerű Windows konfiguráló az AutoOff amivel a operációs rendszer időzítettel leállítható, újraindítható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá