Adott országok IP címeinek a blokkolásához profi tűzfal a Geo Firewall

A Geo Tűzfal egy hálózati adatforgalom szűréséhez használható alkalmazás amivel országok, régiók IP címei blokkolhatóak. A Geo Firewall akár valós időben listázza ki azIPV4, IPV6, TCP, UDP protokoll adatokat amikhez akár Port szabályokat tudunk készíteni.

A szoftverrel egy modern felületen tudjuk az országok IP címeit a régiókat konfigurálni amivel akár egy kibertámadást, egy kártékony hálózati adatforgalmat tudunk blokkolni. A konfiguráció importálható, illetve exportálható. A Tűzfal jelentéseket is létre tud hozni az IPV4, IPV6, TCP, UDP protokoll hálózati kapcsolatokról.

Egy áttekinthető módszerrel menti el a statisztikákat ahol az IP régió adatok egy Geo IP szerkesztővel jelentésként állnak rendelkezésre, amivel Port szűrés, kivételek hozhatóak létre.

Geo IP címek blokkolásához

A program IP cím keresőfunkciójával gyorsabban tudunk egy Geo IP blokkoláshoz lényeges földrajzi területet kiválasztani. A GeoIP tűzfal egy profi szoftver amivel a kártékony hackeléshez használt szerverek adatforgalmát lehet blokkolni ami országok, illetve akár földrajzi régiókhoz is eredményes. A Geo Firewall egy felhasználóbarát Geo Tűzfal, valós idejű log statisztikákat készíthetünk, amivel akár szerkeszthetjük a port tartomány kivétel paramétereket, a program innen érhető el.

Geo Firewall – Geo Ip tűzfal program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Adott országok IP címeinek a blokkolásához profi tűzfal a Geo Firewall
Szerző
Leírás
Geo IP címek blokkolásához futtatható program a Geo Firewall.

Kapcsolódó szoftverek