PhotoStage 6.08 Beta

A PhotoStage egy professzionális diavetítések létrehozására alkalmas program. A Slideshow-k létrehozásakor egyaránt fel lehet használni videó fájlokat, képeket, audió tartalmakat. Az egyediség biztosításához speciális effekteket lehet ahhoz hozzárendelni. Rengeteg egyedi beállítást biztosít ehhez. YouTube megosztó funkcióval kibővítve.

Slideshow-k létrehozására rengeteg alkalmazás érhető el, ezek döntő többsége, csak egy adott fájltípussal, többek között képekkel tud dolgozni. Ha neked ettől több lehetőségre van szükséged, akkor a PhotoStage nevű szoftverre van szükséged.

A program a telepítésekor további fejlesztői termékek installálását is fel fogja ajánlani, akik számára ezekre nincs szükség, ez a lépés átugorható. Némi hátránynak tekinthető, hogy a PhotoStage sajnos nem tud Magyar nyelven, az alapvető ismeretek elsajátításához némi ismerkedésre van szükség. Természetesen ez sem egy olyan nagy hátrány, hisz a kezelőfelület jól megtervezett, logikus felépítésű.

A PhotoStage tökéletesen alkalmas, hogy látványos, valóban egyedi Slideshow-kat állítsunk össze vegyes multimédiás tartalmak felhasználásával.

Itt legyen szó videókról, képekről, vagy akár audió tartalmakról, mind támogatott az esetében. A felhasználásra szánt médiát a PhotoStage kezelőfelületére több módon is importálni lehet, egyszerűen csak a felületére húzható, vagy a vezérlőszerven található hagyományos betallózással.

A diavetítésre szánt anyagok sorrendjét egyszerűen meg lehet változtatni, éppúgy akárcsak az átmenetek időintervallumát. Hogy az eredmény igazán mutatósra sikeredjen, azt effektek felhasználásával lehet tovább fokozni. A végeredményt a Slideshow létrehozása előtt, a PhotoStage beépített médialejátszójával lehet megtekinteni. Extra opciójaként azt meg is lehet osztani a Facebookon, a YouTube-on.

Mentésnél a PhotoStage támogatja az AVI, FLV, MOV, 3GP, WMV, GIF kimeneteket. Természetesen maga a képernyőfelbontás is az igényekhez igazítható.

Alternatívájaként használható az ingyenes IceCream Slideshow Maker vagy az Alternate Pic View igaz ők tudásban nem olyan széleskörűek.

A PhotoStage alkalmas hogy diavetítéseket készíts videó formájában képek, videók, audió tartalmak felhasználásával. Effektekkel lehet a végeredményt feldobni. Hátrány, hogy csak Angol nyelven tud, de ez senkit se rettentsen el a kipróbálásától.

PhotoStage

PhotoStage összefoglaló:

 • Slideshow készítő program
 • képek, videók, audió fájl támogatás
 • effektek támogatása
 • testre szabható átmeneti idő
 • számos népszerű kimenetbe lehet menteni
 • beépített médialejátszó
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.nchsoftware.com/slideshow/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PhotoStage
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,50 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • IceCream Slideshow Maker 3.492019-01-17 IceCream Slideshow Maker 3.49 (1)
  Az IceCream Slideshow Maker egy speciális képszerkesztő alkalmazás, amivel meglévő fotóidból állíthatsz össze látványos […]
 • Soft4Boost Slideshow Studio 3.6.3.3272016-07-25 Soft4Boost Slideshow Studio 3.6.3.327 (0)
  A Soft4Boost Slideshow Studio segítségével diavetítéseket készíthetsz meglévő fotóidból, amit a feladat végeztével DVD-re lehet írni, […]
 • Slideshow Maker 1.0.102019-03-29 Slideshow Maker 1.0.10 (0)
  A Slideshow Maker nevű alkalmazással igen egyerűen tudsz létrehozni látványos diavetítéseket szinte bármilyen tartalomból, legyen az […]
 • Amazing Slideshow Maker 4.0.02018-12-30 Amazing Slideshow Maker 4.0.0 (0)
  Az Amazing Slideshow Maker nevű alkalmazással egy modern, dizájnos diavetítés készítő szoftvert próbálhatsz ki, ami minden fontosabb […]
 • Zulu DJ Software 3.34 Beta2014-09-20 Zulu DJ Software 3.34 Beta (0)
  A Zulu DJ Software egy ingyenes DJ program/ hangkeverő amivel teljesen egyedi audió tartalmakat hozhatsz létre különösebb szakértelem […]