Képkezelők

PhotoStage 7.06 Beta

A PhotoStage egy professzionális diavetítések létrehozására alkalmas program. A Slideshow-k létrehozásakor egyaránt fel lehet használni videó fájlokat, képeket, audió tartalmakat. Az egyediség biztosításához speciális effekteket lehet ahhoz hozzárendelni. Rengeteg egyedi beállítást biztosít ehhez. YouTube megosztó funkcióval kibővítve. AVI, FLV, MOV, 3GP, WMV, GIF formátumokat kezel.

Slideshow-k létrehozására rengeteg alkalmazás érhető el, ezek döntő többsége, csak egy adott fájltípussal, többek között képekkel tud dolgozni. Ha neked ettől több lehetőségre van szükséged, akkor a PhotoStage nevű szoftverre van szükséged.

A program a telepítésekor további fejlesztői termékek installálását is fel fogja ajánlani, akik számára ezekre nincs szükség, ez a lépés átugorható. Némi hátránynak tekinthető, hogy a PhotoStage sajnos nem tud Magyar nyelven, az alapvető ismeretek elsajátításához némi ismerkedésre van szükség. Természetesen ez sem egy olyan nagy hátrány, hisz a kezelőfelület jól megtervezett, logikus felépítésű.

A PhotoStage tökéletesen alkalmas, hogy látványos, valóban egyedi Slideshow-kat állítsunk össze vegyes multimédiás tartalmak felhasználásával.

Itt legyen szó videókról, képekről, vagy akár audió tartalmakról, mind támogatott az esetében. A felhasználásra szánt médiát a PhotoStage kezelőfelületére több módon is importálni lehet, egyszerűen csak a felületére húzható, vagy a vezérlőszerven található hagyományos betallózással.

A diavetítésre szánt anyagok sorrendjét egyszerűen meg lehet változtatni,  a PhotoStage erre is optimális elrendezéssel lett kialakítva, éppúgy akárcsak az átmenetek időintervalluma esetén. Hogy az eredmény igazán mutatósra sikeredjen, azt effektek felhasználásával lehet tovább fokozni. A végeredményt a Slideshow létrehozása előtt, a PhotoStage beépített médialejátszójával lehet megtekinteni. Extra opciójaként azt meg is lehet osztani a Facebookon, a YouTube-on.

Mentésnél a PhotoStage támogatja az AVI, FLV, MOV, 3GP, WMV, GIF kimeneteket. Természetesen maga a képernyőfelbontás is az igényekhez igazítható.

Alternatívájaként használható az ingyenes IceCream Slideshow Maker vagy az Alternate Pic View igaz ők tudásban nem olyan széleskörűek.

A PhotoStage alkalmas hogy diavetítéseket készíts videó formájában képek, videók, audió tartalmak felhasználásával. Effektekkel lehet a végeredményt feldobni. Hátrány, hogy csak Angol nyelven tud, de ez senkit se rettentsen el a kipróbálásától.

PhotoStage

PhotoStage összefoglaló:

 • Slideshow készítő program
 • képek, videók, audió fájl támogatás
 • effektek támogatása
 • testre szabható átmeneti idő
 • számos népszerű kimenetbe lehet menteni
 • beépített médialejátszó
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.nchsoftware.com/slideshow/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PhotoStage
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,50 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • IceCream Slideshow Maker 5.142024-05-02 IceCream Slideshow Maker 5.14 (1)
  Az IceCream Slideshow Maker egy speciális képszerkesztő alkalmazás, amivel meglévő fotóidból állíthatsz össze látványos […]
 • EXE Slideshow Maker 1.112023-12-02 EXE Slideshow Maker 1.11 (0)
  Az EXE Slideshow Maker kötegelt képfeldolgozási feladatokhoz kiváló szoftver amivel képekből exe programként futtatható […]
 • Easy Photo Slide Show 2.21.2.102021-05-21 Easy Photo Slide Show 2.21.2.10 (0)
  Az Easy Photo Slide Show egy rengeteg ma használt képformátumot ismerő képkezelő szoftver ami nagyobb képkollekcióknál diavetítések […]
 • Soft4Boost Slideshow Studio 5.5.1.3552020-07-02 Soft4Boost Slideshow Studio 5.5.1.355 (0)
  A Soft4Boost Slideshow Studio segítségével diavetítéseket készíthetsz meglévő fotóidból, amit a feladat végeztével DVD-re lehet írni, […]
 • Slideshow Maker 1.0.102019-03-29 Slideshow Maker 1.0.10 (0)
  A Slideshow Maker nevű alkalmazással igen egyerűen tudsz létrehozni látványos diavetítéseket szinte bármilyen tartalomból, legyen az […]

Szólj hozzá