Easy Photo Slide Show 2.21.2.10

Az Easy Photo Slide Show egy rengeteg ma használt képformátumot ismerő képkezelő szoftver ami nagyobb képkollekcióknál diavetítések létrehozásához használható. A szoftver JPG, JPEG, TIFF, GIF, BMP, JPE, ICO formátumokhoz használható. Az alkalmazás multimédiás fájlok lejátszásához is használható ahol WAV, MID, MP3 formátumokat kezel, hangfelvételek létrehozásához ahol azt egy munkafolyamat során egy projektben lehet felhasználnunk.

A képkezelő szoftver egy korszerű megoldás amivel a nagyobb gyűjteménnyel rendelkező képeket lehet Slideshow módszerrel megtekinteni. Az Easy Photo Slide Show effekt funkcióval képes dizájnosabb képkezelést létrehozni.

Az Easy Photo Slide Show letöltése, illetve a telepítés, illetve az indítása után a felhasználói felületen csak ki kell választani azokat a képeket amiket meg szeretnénk nyitni azért hogy azokat a szoftver speciális képkezelési módszerével rendszerezve tekinthessük meg. A képkezelő alkalmazás a diavetítések összeállításakor akár dizájnos effekteket is támogat amivel sokkal látványosabbá tehető az egyes képek áthatása.

Az Easy Photo Slide Show fotókezelő akár egy teljes mappa tartalmát támogatja, hogy azokat a beállításoknál definiált módszerrel tudja diavetítésekbe katalogizálni. A képnézegető alkalmazásoknál kedvenc funkciók támogatottak, ilyen a képek nagyítása, forgatás, teljes megjelenítőre méretezés, effektezés. Rengeteg előre integrált effekt választható ahol akár több száz konfiguráció között lehet kiválasztani azt ami az adott képkollekcióban található fotókhoz ideális.

Az Easy Photo Slide Show JPG, JPEG, TIFF, GIF, BMP, JPE, ICO képformátumhoz használható, a listán csak a népszerűbb formátumok találhatóak, így szinte minden ma Windows, illetve Linux rendszeren készített, módosított képformátum megnyitásához futtatható.

Rengeteg effektet tartalmaz az Easy Photo Slide Show képnézegető

Az alkalmazás a képek diavetítésként való megtekintésére, illetve zenei fájlok lejátszására is használható, ami WAV, MID, MP3 kodek fájlformátumokat ismer.

Egyedi diavetítéseket is létre tudunk hozni ahol rengeteg olyan paraméter kiválasztható amivel egy modern, korszerű képmegjelenítési kollekció hozható létre. Kiválasztható, hogy mennyi képet játsszon le, gyors billentyűs parancsokkal lehet elérni a fontosabb beállításokat, illetve a képek megtekintéséhez fontosabb menüket.

Az Easy Photo Slide Show egy képek, illetve zenei fájlokhoz használható program, ha csak fotókat szeretnél megtekinteni abban az esetben az IceCream Slideshow Maker illetve a Slideshow Maker nevű szoftvert érdemes kipróbálni. Modern eszközökkel használhatóak.

Az Easy Photo Slide Show egy fotók megtekintésére használható multimédiás kiegészítő ami rengeteg speciális funkcióval rendelkezik amivel néhány népszerű audió fájlt is le lehet játszani ami egy előnyös tulajdonsága.

Easy Photo Slide Show

Easy Photo Slide Show Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Easy Photo Slide Show
Platform
Windows
Teljes ár
USD 7,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileExplorerGallery 1.0.1.02021-08-08 FileExplorerGallery 1.0.1.0 (0)
  A FileExplorerGallery egy korszerű képkezelő program amivel a számítógépen található képekhez áll rendelkezésre. A Free alkalmazás […]
 • Alternate Pic View 3.1202021-10-07 Alternate Pic View 3.120 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • StudioLine Photo Classic 4.2.642021-08-23 StudioLine Photo Classic 4.2.64 (0)
  A StudioLine Photo Classic egy igen sokoldalú, rengeteg funkciót magában rejtegető képszerkesztő program, ami opcionálisan ID3 tag […]
 • PhotoStage 7.06 Beta2020-02-01 PhotoStage 7.06 Beta (0)
  A PhotoStage egy professzionális diavetítések létrehozására alkalmas program. A Slideshow-k létrehozásakor egyaránt fel lehet […]
 • Salview 1.2.22018-12-03 Salview 1.2.2 (0)
  A Salview egy remek, több hasznos képkezelési lehetőséget is tartalmazó képmegjelenítő program amivel több variáció szerint is meg […]