FreeVimager Portable 9.9.19

A FreeVimager Portable egy rendkívül sokoldalú lehetőségekkel felszerelt képszerkesztő program. Lehetőség van vele többek között látványos Slideshow-kat összeállítani, található benne képlopó is. A fotók editálásakor az átméretezhető, konvertálható, forgatható, vágni lehet azokat. Több népszerű formátumot támogat, BMP, GIF, JPG, TIFF. Különlegessége, hogy JPEG fájlokból PDF-et lehet készíteni vele. Ez a hordozható változata.

Kis méret, kevés erőforrás, rugalmas lehetőségek jellemzik a FreeVimager Portable nevű képszerkesztő programot, ami az ingyenességével ellentétben számos speciális opciót biztosít. Az alábbi változat nem igényel telepítést, a letöltés után azonnal futtatható. Természetesen ha mégis installálnád, a FreeVimager Portable telepíthető változata is elérhető.

Az indulását követően egy áttekinthető, de sajnos Magyar nyelven nem tudó felületet tesz elérhetővé, ahol a szerkeszteni kívánt fotókat vagy be lehet a számára tallózni, vagy egyszerűen rá lehet húzni a felületére.

A tartalom betallózása után válik elérhetővé számos szerkesztési opció, ahol a képet forgatni lehet, ki lehet abból vágni részleteket, de a hozzá tartozó legalapvetőbb jellemzők, a fényerő, a kontraszt, Gamma jellemzők is testre szabhatóak. Mivel több népszerű képformátumot is ismer a FreeVimager Portable, a mentéskor több kimenet is megadható, tehát egy munkameneten belül képkonvertálást is végre tud hajtani.

A FreeVimager Portable létre tud még hozni látványos Slideshow-kat, itt a hasonló termékekkel összehasonlítva nem olyan rugalmas, de akik ezért a feladatért nem szeretnének prémium szoftverre pénzt kiadni, az alap opciókkal is beérik, ő is megteszi.

Ha pedig egy olyan képpel rendelkezel, amit PDF-be akarsz alakítani, ezt is megvalósítja, itt egyetlen kattintással kezdeményezhető a tényleges feladat.

Extrájaként van még a FreeVimager Portable-ban egy alap képlopó, amivel az asztali tevékenység örökíthető meg. A vele elkészített Screenshot azonnal a szerkesztőjében nyílik meg ahol az esetleges módosítások azonnal végrehajthatóak.

Szintén telepítés nélkül használható képszerkesztő program az XnConvert Portable ami konvertáláshoz megfelelő, feliratozáshoz a TSR Watermark Image Software Portable megoldását érdemes választani, ami a kategóriájában az egyik legprofibb eljárást szolgáltatja. Fotók nézegetésére, azok kötegelt módosítására hivatott szoftver a Faststone Image Viewer ami ingyenesen használható.

A FreeVimager Portable egy telepítést nem igénylő képszerkesztő, ami képlopót, Slideshow készítőt, JPEG PDF-be való mentésének a lehetőségét teszi elérhetővé.

FreeVimager Portable

FreeVimager Portable összefoglaló:

 • Képszerkesztő program
 • nem kell telepíteni
 • JPEG-ből PDF-be alakítás
 • Slideshow-k létrehozásához
 • képlopó
 • képek vágása, forgatása
 • Konvertálás
 • angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.contaware.com/freevimager.html

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FreeVimager Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FreeVimager 9.9.192021-10-04 FreeVimager 9.9.19 (0)
   A FreeVimager nem csak egy szokványos képszerkesztő alkalmazás, tudásban meglepően sok mindennel meg tud minket lepni, a kötegelt […]
 • Image Racer 3.02017-05-07 Image Racer 3.0 (0)
  Az Image Racer egy igen modern, hatékony képnézegető program amit szükség esetén fotók szerkesztésére is fel lehet használni, […]
 • Snipaste 2.7.0.02021-11-24 Snipaste 2.7.0.0 (0)
  A Snipaste nevű program segítségével könnyedén tudsz képlopásokat alkalmazni, a vele elkészített képeket szerkesztheted is. Nem kell […]
 • ImageGlass Portable 8.3.11.212021-11-24 ImageGlass Portable 8.3.11.21 (0)
  Az ImageGlass Portable ingyenes program, Windows rendszeren használható telepítés nélküli képkezelő, képnézegető szoftver. A Free […]
 • ImageMagick 7.1.0-162021-11-22 ImageMagick 7.1.0-16 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]