Hugin Portable 2015.0.0

A Hugin Portable egy több népszerű képformátumot is támogató panorámakép készítő program. Az alábbi kiadás a népszerű szoftver telepítést nem igénylő változata. A képszerkesztő szoftver Free alkalmazásként ( ingyenes ) próbálható ki. Néhány támogatott formátumot említve ismeri a JPEG, PNG, TIFF, EXR, HDR kimeneteket. Magyar nyelvű.

Ha korábban már használtad a népszerű Panorámakép készítő alkalmazást, de neked a telepítést nem igénylő kiadására van szükséged, akkor itt a Hugin Portable. Ezt a kiadást több gépen is használni lehet, egy cserélhető USB adathordozóról is futtatható. A Hugin Portable installálható kiadásban is beszerezhető. Magyar nyelvű.

A Hugin Portable letöltése után egy 7z formátummal bíró archív fájlt kapsz, a használatához azt csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, ezt követően a szoftver szinte azonnal futtatható, elvégezhető vele a korábban említett képszerkesztési feladat.

A program kinézetben, megtervezésben a felhasználó központúságra koncentrál, így a használata egyaránt optimális közeget tud biztosítani kezdőknek, illetve haladó ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosok számára is.

Panoráma képek készítéséhez csak annyit kell tenned, hogy a Hugin Portable indítását követően betallózod a számára azokat a képeket amit össze szeretnél fűzni panoráma képpé. Itt jelenleg túl sok képformátumot nem támogat, de azok a kimenetek maradéktalanul felfedezhetőek amik ma leginkább elterjedtek, többek között a JPEG, PNG, TIFF, EXR, HDR.

A Hugin Portable az adott feladat végrehajtásához számos egyedi eljárást támogat, használhatsz maszkokat, megadható a fókusztávolság, a betallózott, felhasználandó fotón egyszerűbb szerkesztési feladatokat lehet elvégezni, így fokozható a minőség.

A Hugin Portable több nézetmódban is használható, ez a korábban említett, kezdő, illetve haladó ismeretekkel bíró felhasználók számára lehet hasznos.

Panorámaképek készítésére felhasználhatod még az Ashampoo Photo Commander FREE, illetve az IrfanView nevű alkalmazást, ezek az alternatívák egyéb képszerkesztési feladatokat is el tudnak végezni. Őket is érdemes kipróbálni. Ingyenesek.

A Hugin Portable a népszerű panorámakép készítő alkalmazás telepítést nem igénylő változata, több népszerűbb képformátumot is ismer, kezdő, illetve haladó módban is futtatható. Ingyenes, Magyar nyelvű.

Hugin Portable

Hugin Portable összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • Panorámaképek készítéséhez
 • kezdő, illetve haladó módban is futtatható
 • több népszerűbb formátumot is támogat
 • egyedi projektek létrehozásához
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://hugin.sourceforge.net/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Hugin Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Hugin 2018.0.02018-02-02 Hugin 2018.0.0 (0)
  A Hugin egy JPEG, PNG, TIFF, EXR, HDR formátumokat támogató panorámakép készítő program. Az alábbi Free alkalmazással ( ingyenes ), […]
 • Converseen 0.9.6.22017-10-31 Converseen 0.9.6.2 (0)
  A Converseen egy nyílt forráskódú képkezelő, képszerkesztő program, vele rengeteg képmanipulációs eljárást végre lehet hajtani. Képek […]
 • RawTherapee 5.32017-10-01 RawTherapee 5.3 (0)
  A RawTherapee egy Magyar nyelvi támogatással bíró, rengeteg képszerkesztési opcióval biztosított szoftver, ami akár telepítést nem […]
 • Vampix 1.5.0.132016-10-21 Vampix 1.5.0.13 (0)
  A Vampix egy nagyon egyszerűen használható képszerkesztő program, amivel a fotók RGB jellemzőit lehet megváltoztatni. Kis méretű, […]
 • ScreenHunter Free 7.0.4392021-07-26 ScreenHunter Free 7.0.439 (0)
  A ScreenHunter Free egy nagyon egyszerűen használható képernyőmentések készítésére alkalmas szoftver amivel GIF, JPG, BMP […]